ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.14

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ:"Βασικές Θέσεις για Εθνικά Ζητήματα, Οικονομία & Κοινωνία (infographic)"

Ο Γιώργος  
Χατζημαρκάκης είναι ευρωβουλευτής που εκλέχτηκε στη Γερμανία από Γερμανούς ψηφοφόρους, δύο φορές 2004 και 2009. Κι όμως δούλεψε για την Ελλάδα, χωρίς να είναι Έλληνας ευρωβουλευτής. Δούλεψε για την Ελλάδα περισσότερο από τους Έλληνες ευρωβουλευτές. 
 
Αυτό που ενδιαφέρει όλους εμάς τους “Έλληνες Ευρωπαίους Πολίτες”, είναι να παλέψουμε για μια δημοκρατική και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες της και για μια Ενωμένη Ευρώπη της συμμετοχής και της ισότητας των λαών της. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπειτε στο http://powernewsgreece.blogspot.com/ ακουστε μας μπειτε στο ιστολογιο μας δεν θα χασατε εχουμε συνεχης ενημερωση δημοσιο σχολιοσμο και οποιος θελει μπορει να γινει και αυτος αρθρογραφος στελνωντας μας μηνυμα.