ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.14

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΑΠ

meimarakhs-gap
Μετά από εντολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη η Βουλή αποφάσισε να κοπούν τα ημερομίσθια των βουλευτών που απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις εκτός εάν πρόκειται για επίσημες αποστολές, με την απόφαση αυτή να τίθεται ήδη σε λειτουργία.
Κατ’ εφαρμογή αυτού του σχεδίου, το σώμα ενέκρινε την περικοπή του μισθού Απριλίου του Γιώργου Παπανδρέου για τις μέρες που ο πρώην Πρωθυπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό για προσωπικές του υποχρεώσεις.
Το “Π” επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου της Βουλής και το γραφείο Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου και οι δυο πλευρές επιβεβαίωσαν το περιστατικό, αλλά διευκρίνισαν ότι η περικοπή ημερομισθίων γίνεται μετά από ίδια πρωτοβουλία του πρώην Πρωθυπουργού. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει από μηνών στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ζητώντας – μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις συχνές απουσίες του στο εξωτερικό – να περικόπτονται τα ανάλογα ημερομίσθια της αποζημίωσής του.
Γ.Π


Παρασκήνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: