ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!...Ο Μ. ΣΟΥΛΤΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!...Ο Μ. ΣΟΥΛΤΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο πολύς Martin Schulz του σοσιαλδημοκρατικού γερμανικού κόμματος (SPD), και υποψήφιος των ευρωπαίων σοσιαλιστών – σοσιαλδημοκρατών για την Προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής προτείνει να αφαιρεθούν οι Eσταυρωμένοι από όλους τους δημόσιους χώρους στη Γερμανία (Die Welt).Ουσιαστικά απαιτεί την απαγόρευση όλων των θρησκευτικών συμβόλων από την δημόσια σφαίρα.
Μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές .Είναι το νο 1 υποψήφιος του SPD και αρχικός αντίπαλος των χριστιανοδημοκρατών (CDU) και χριστιανοσοσιαλιστών (CSU) στην ευρω-εκλογική καμπάνια . Ο Schulz που διεκδικεί το χρίσμα του Προέδρου στην Ευρωπαική Επιτροπή εδώ και κάποιες ημέρες σε μια τηλεμαχία δήλωσε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα σε ιδιωτικό επίπεδο να εκφράσει την πίστη του.Αλλά η δημόσια ζωή οφείλει να είναι ουδέτερη.Ο Schulz υπογράμμισε ότι σήμερα στην Ευρώπη είναι υπαρκτός ” ο κίνδυνος ενός συντηρητικού οπισθοδρομικού κινήματος που οφείλουμε να το καταπολεμήσουμε. ”
“Τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ των κομμάτων αποκαλύπτει αυτό το θέμα» τόνισε ο ευρωβουλευτής του CSU Manfred Weber . «Δεν θέλω από τα άτομα που θα έχουν την ευθύνη ενός προέδρου να επιθυμούν να βγάλουν τους σταυρούς από τα σχολεία και τους Δημόσιους οργανισμούς» δήλωσε αυτός που πιθανόν να είναι ο ο αρχηγός του Λαικού ευρωπαικού κόμματος μετά τις εκλογές.
Ο Weber δηλώνει ότι το κράτος θα απαξιωθεί ακόμη περισσότερο από την πιθανή αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων.”Αν απαγορεύσουμε τα θρησκευττκά σύμβολα από την δημόσια σφαίρα αποδίδουμε ένα μονοπώλιο σ΄αυτούς δεν έχουν καμιά πίστη » τόνισε.
Ο Andreas Scheuer Γ.Γ του χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος (CSU) πάει ακόμη πιο μακριά. Θεωρεί τη θέση του Schulz ως μεγάλο σκάνδαλο και ” σοβαρό λάθος”. Ο ” Schulz απέδειξε με τις δηλώσεις του ότι θέλει μια Ευρώπη χωρίς τις ιστορικές ρίζες της, πνευματικά αβάσιμη και με γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. » Eνώ ο συνάδελφος του Scheuer , ο Peter Tauber σημείωσε ” ο χριστιανισμός ποτέ δεν ήταν συντηρητικός αλλά πάντοτε ένα προοδευτικό κίνημα».
Η αρχηγός της χριστιανοσοσιαλιστικής Ένωσης CSU Gerda Hasselfeldt δήλωσε :” Όποιος θέλει να απαγορεύσει τα χριστιανικά σύμβολα από την δημόσια σφαίρα στην Ευρώπη αρνείται την ταυτότητα της Ευρώπης καθώς και το ότι η Ευρώπη είναι και παραμένει μια ήπειρος με χριστιανικές ρίζες που συνέβαλαν σημαντικά στην διαμόρφωση της ευρωπαικής ταυτότητας. “
Το Ευρωπαικού Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου το 2011 αποφάσισε ότι τα κράτη -έθνη αυτά καθ΄αυτά αποφασίζουν για την τύχη των θρησκευτικών συμβόλων στους δημόσιους χώρους και όχι η Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: