ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.14

ΘΕΛΕΙ Η Π@ΥΤΑΝΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ !! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ν.Δ.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους υποψηφίους της ΝΔ σε Πάτρα, και Δυτική Ελλάδα

Επιμέλεια: AlfaVita.gr
Δήλωση - έκπληξη για ποιον άραγε,  πριν από λίγο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής της παράταξης "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα" Χρήστο Ρήγα.
Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου στον Max Fm ο κ. Ρήγας είπε ότι η παράταξη του στηρίζει ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής τον Κώστα Χριστόπουλο στον Δήμο Πατρέων και τον Ανδρέα Κατσανιώτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ο Κ. Χριστόπουλος είχε την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας  το 2010 σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. Αν και καταγράφεται ως ανεξάρτητος είναι προφανές οτι εκτός από κομματικό μέλος της Ν.Δ. έχει και τη στήριξη της τοπικής οργάνωσης της παράταξης.
Δείτε την ανακοίνωση της Ν.Δ.:

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει για τον Δήμο Πατρέων την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην Προέδρου του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, και πρώην Αντιδημάρχου, Κώστα Χριστόπουλου».
Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ
Όσον αφορά την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος ο Κατσανιώτης είναι ο εκλεκλτός του κ. Σαμαρά ο οποίος σε εκδήλωση πριν μια εβδομάδα στην Πάτρα, μίλησε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του υποψήφιου περιφερειάρχη.
Αντώνης Σαμαράς: «Ο Ανδρέας Κατσανιώτης είναι η καλύτερη επιλογή για τη Δυτική Ελλάδα Με επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: