ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.14

Δείτε 3 ΒΙΝΤΕΟ από την συγκέντρωση της ΝΔ!!! Μικρή και αραιή η συγκέντρωση!!! Ο Σαμαράς έχει κολώνα την πεθερά του!!! Τι είπαν ψηφοφόροι στην κάμερα!!!

Δείτε εκτενή πλάνα από την μικρή και αραιή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών (Σύνταγμα, 23.5.2014)

Συγγενείς και φίλοι του Σαμαρά ήταν στην συγκέντρωση... εγώ είμαι Σαμαρικιά! δεν με νοιάζει η ΝΔ!

...αυτά ακούσαμε σε αρκετές περιπτώσεις off camara, αλλά βρήκαμε μία παρέα που ήθελε να τα πει και στον φακό!

Μεταξύ άλλων είπαν:
η συγκέντρωση ήταν σούπερ,,, λαοθάλασσα, περιμένουμε να βγει ο Σαμαράς, όχι θα βγει ο Τσίπρας που είναι μούτρο;... εγώ λατρεύω τον πρωθυπουργό μας!... το πασοκ έχει ευθύνη... ο Σαμαράς βγει δεν βγει, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει, τελείωσε... ο Σαμαράς, μέχρι το 2016 ο Σαμαράς, επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είμαι βέβαιη αυτά που έχει θα τα κάνει, είμαι 100% σίγουρη! τον γνωρίζω και προσωπικά 35 χρόνια... ότι λέει το κάνει... ο Σαμαράς έχει κολώνα την πεθερά του!!! δεν με ενδιαφέρει η ΝΔ, με ενδιαφέρει ο Σαμαράς, δεν είμαι νεοδημοκράτησα, είμαι Σαμαρικιά!!!
Άλλη ψηφοφόρος της ΝΔ μιλάει στην κάμερα (η ίδια είχε μιλήσει και πριν 2 χρόνια!)


Βασίλης Νούσης


Vasilis Nousis

Δεν υπάρχουν σχόλια: