ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.5.14

Από που σε κρατάει βρε Αντώνη ο Βαγγέλης;


Ακούγοντας τις εκτιμήσεις των πολιτικών αρχηγών για τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής, στάθηκα στα λόγια του προέδρου του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και όψιμου αρχηγού της “Ελιάς”, που με το γνωστό επιτιμητικό του προς όλους, ύφος, είπε:

«Ο ελληνικός λαός αντέδρασε με ωριμότητα και σοφία στον α’ γύρο και εκτιμώ ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδράσει και στον β’ γύρο», υπενθυμίζοντας την απειλή του προς την ΝΔ και τον Σαμαρά, ότι...
θα πρέπει οι οπαδοί της να ολοκληρώσουν με την ψήφο τους, την συμφωνημένη ανάδειξη «πράσινων» Δημάρχων στους Δήμους Συκεών, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, όπως έπραξαν και στο Δήμο Θέρμης, αφού ήταν κοινό μυστικό ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού, του ΥΜΑΘ, βουλευτών και κομματαρχών της Ανατ. Θεσσαλονίκης και έπρεπε να επανεκλέξουν τον «επαγγελματία» πλέον πασοκικό Δήμαρχο, κ. Θεόδ. Παπαδόπουλο, αφού έχει ήδη συμπληρώσει τριάντα δύο (32) χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (δεκαέξι σαν δήμαρχος και άλλα δεκαέξι σαν κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης) και πάει ολοταχώς και ανερυθρίαστα για τριάντα εφτά. Και γράφω «ανερυθρίαστα», διότι όπως πληροφορήθηκα από αναρτήσεις σε τοπικά έντυπα και καταγγελίες κατοίκων των δέκα επτά, περίπου κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης, στα τρεισήμισι χρόνια θητείας του ο νυν Δήμαρχος του διευρυμένου καλλικρατικού Δήμου Θέρμης, δεν έκανε ΚΑΝΕΝΑ από τα έργα που ο ίδιος είχε εξαγγείλει, ενώ για την πόλη της Θέρμης εξαντλεί όλη του τη μεγαλοσύνη. Και παρόλα αυτά τον ξαναψήφισαν, τοις κομματικοίς αρχηγοίς πειθόμενοι.

Ξαναγυρίζοντας στον κ. Βενιζέλο και βλέποντάς τον να λέει αυτά, μου ήρθε στο νου το γνωστό γνωμικό «θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», αφού το κόλπο του εκβιασμού έπιασε και πρέπει να εφαρμοστεί και στο δεύτερο εκλογικό γύρο, ώστε να δώσει την εντύπωση, ότι το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και ο αρχηγός του τα πάει καλά!!

Ήδη ο κ. Σαμαράς, πειθαρχώντας στον συνεχιστή των έργων του Γ.Α.Π., κ. Βενιζέλο, ανακοινώνει μέσω Κεδίκογλου, τη στήριξη του κόμματός του, σε κάποιους «πράσινους» υποψήφιους, π.χ. κ.κ. Καμίνη και Σγουρό, με τη δικαιολογία την αποφυγή επικράτησης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση για διατήρηση σταθερότητας (της καρέκλας του) και ψευδόμενος αναφέρθηκε για συνέχεια της πορείας εξόδου από την κρίση, η οποία δεν άρχισε ποτέ, ενώ σιωπά ένοχα, για τη λαίλαπα των οικονομικών μέτρων που θα εφαρμοστούν αμέσως μετά το πέρας των εκλογών του Μαϊου…

Αυτό που είναι άξιο ψυχιατρικής έρευνας, είναι το πώς οι ψηφοφόροι της ΝΔ, οι οποίοι έχουν κι’ αυτοί υποστεί τις επιπτώσεις των Μνημονίων στο πετσί τους, παρασύρονται και εκτελούν τις προτροπές των «εγκεφάλων» του κόμματός τους, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ. Επίσης Αντώνη μου, είναι άξιον απορίας και χρήζει ιατρικής έρευνας, το από πού «σε κρατάει» ο χοντρός, και του κάνεις όλα τα χατίρια, αφού για να σε κρατήσει από αυτά που όλοι γνωρίζουμε, θα πρέπει πρωτίστως να τα διαθέτεις, αν με εννοείς.
Άρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: