ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.14

ΔΕΙΤΕ πως «αρπάζει» πίσω ο Σαμαράς το 500ρικο που έδωσε! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
Τελικά δεν κρατιέται ο Αντωνάκης και ούτε να κρατήσει τα προσχήματα δεν μπορεί... Ούτε να μας κοροϊδέψει δεν είναι ικανός πλέον. Μα καλά δεν περίμενε να τελειώσουν οι εκλογές τουλάχιστον; Δείτε πως παίρνει πίσω το 500ρικο που έδωσε για να μαζέψει προεκλογικά τα «κουκιά» από τα σώματα ασφαλείας... «500αρικο στα σώματα ασφαλείας για να τον ψηφίσεις;;; Και νόμιζες ότι δεν θα στα πάρει πίσω;;; Όλοι το ξέραμε αλλά περιμέναμε πότε θα κάνουν την κίνηση! Υπολογίζαμε για μετά τις εκλογές αλλά τελικά, ούτε να κρυφτούν δεν ξέρουν! Από την βιασύνη τους, μας τα παίρνουν πίσω από τώρα... Αυξήσεις στις κρατήσεις μας από τώρα έως και 30 ευρώ κάθε μήνα και μάλιστα και αναδρομικά από το Μάρτιο! Θέλει η π@@τανα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Ούτε να μας κοροϊδέψουν δεν είναι ικανοί πλέον…». Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για να δείτε τις σχετικές κρατήσεις:

(makeleio.gr - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)


starata

Δεν υπάρχουν σχόλια: