ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

ΠΟΛΕΜΟΣ: Κτύπησαν με χιλιάδες στρατιώτες οι Ουκρανοί - 11 νεκροί


SPETZNASXL

Το 45ο Σύνταγμα Spetznaz σπεύδει σε βοήθεια των ρωσόφωνων – ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΛΟΒΑΝΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ – ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ SU-27 

Μεγάλης έκτασης στρατιωτική επιχείρηση ξεκίνησε ο Στρατός του ΚΙέβου στις ανατολικές ρωσόφωνες περιοχές με τις μάχες να μαίνονται αυτή την στιγμή στα αεροδρόμια του Σλοβάνσκ και του Κράματορσκ. 
Οι ρωσόφωνοι με ελαφρό οπλισμό αμύνονται του πατρίου εδάφους του ενώ το Κίεβο κατηγορεί την Μόσχα ότι έχει στείλει το επίλεκτο 45ο Σύνταγμα Spetznaz που εδρεύει έξω από την Κουμπίνκα στην Μόσχα και υπερσπίζουν τα αεροδρόμια κάτι που η Μόσχα δεν έχει δεχθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι Spetznaz ξεκίνησαν την επιχείρηση με αερομεταφορά. 
Ουκρανικά μαχητικά εγγύς υποστήριξης Su-25 και μαχητικά πολλαπλού ρόλου Su-27 συμμετέχουν στην επιχείρηση και βομβαρδίζουν ανηλεώς τους ρωσόφωνους που ήδη ζήτησαν επίσημα την συνδρομή της Μόσχας. Ενα μαχητικό Su-27 καταρρίφθηκε πάνω από το Κράματορσκ. 
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν εννέα νεκρούς, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Στις περιοχές των δύο αεροδρομίων επικρατεί κόλαση πυρός και το Κράματορσκ φαίνεται ότι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο του ουκρανικού Στρατού.
Τρία επιθετικά ελικόπτερα Μil-Mi 24 ξεκίνησαν να χτυπούν τις δυνάμεις αυτοάμυνας στο αεροδρόμιο του Slavyansk,ενώ αμέσως μετά ακολούθησε έφοδος από τους Ουκρανούς στρατιώτες. 
Η συνολική δύναμη των Ουκρανών φτάνει τους δύο χιλιάδες προσωπικό 2.000 και 40 ΤΟΜΑ. 
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο. 



defencenet.gr
Στο βίντεο που ανέβηκε στο You Tube φαίνεται πολύ καθαρά η επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στο αεροδρόμιο που βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Σλοβιάντσκ και Κραματόρσκστην ανατολική Ουκρανία. 
Θα δείτε τα ελικόπτερα να πετάνε πάνω τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τους Ουκρανούς στρατιώτες να προωθούνται. Στο twitter αναφέρεται ότι στην επιχείρηση πήραν μέρος ακροδεξιοί ναζί τουΔεξιού Τομέα και μισθοφόροι της Blackwater. 
Οι διαδηλωτές ρωσόφωνοι έχουν νεκρούς. Άλλες πηγές λένε για 4 νεκρούς και 11 τραυματίες, άλλοι γράφουν για 11 νεκρούς. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πόσες είναι οι απώλειες. 
Η ουκρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κατέλαβε το αεροδρόμιο. 
Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: