ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Και τους πεθαμένους θα θυμηθούν!…

ThimithikanΕίμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα και θες λίγο να χαλαρώσεις, να πάψεις να ασχολείσαι με αυτούς που σου προκαλούν πολλές φορές αηδία. Εσύ θέλεις, αυτοί σε αφήνουν; Όχι βέβαια, σου δίνουν συνέχεια την ευκαιρία να ασχοληθείς μαζί τους. Όσο και να αντισταθείς, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Το παιχνίδι είναι χαμένο γιατί η βρώμα τους είναι ατέλειωτη και θα σε συναντήσει όπου και να πας, ότι και αν κάνεις.
Το τι πανικό, ανησυχία και φόβο έχουν για τούτες τις εκλογές (σκέψου να ήταν Εθνικές…), μπορείς να το καταλάβεις από αυτά που θυμήθηκαν ή κάνουν ενάμιση μήνα πριν πάει ο Έλληνας στην κάλπη.
Αφού θυμήθηκαν τους φτωχούς και θα μοιράσουν το πλεόνασμα, ήρθε η ώρα των ξεχασμένων εδώ και χρόνια αστέγων. Τώρα που είναι και θα γίνουν πολύ περισσότεροι από πριν, τώρα βρήκαν λεφτά να τους φροντίσουν.
Αυτοί, είναι ικανοί σε λίγο να μας πουν ότι θα φροντίσουν και αυτούς που αυτοκτόνησαν από την απελπισία και τα χρέη.
Τέτοιο δούλεμα και τέτοια ξετσιπωσιά, μόνο με εντολή Σαμαρά θα μπορούσε να γίνει.
Ντροπή στους πολιτικούς και σε αυτούς που τους συντηρούν με την απερίσκεπτη ψήφο τους.

«Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;»

Νίκος Καζαντζάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: