ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.14

Συνεχίζεται ταχύτατα Βουλγαροποίηση της Χώρας... Νέα επιδρομή στα ταμεία Συντάξεων απο τους Μνημονιακούς



Συνεχίζεται ταχύτατα Βουλγαροποίηση της Χώρας. -έρχονται νέες μειώσεις συντάξεων. Τέλος η χρηματοδότηση για επικουρικά ταμεία και τα εφάπαξ
Ριζικά θα αλλάξει το ασφαλιστικό τους επόμενους μήνες, καθώς ο νέος γύρος των απρρυθμίσεων που πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου του 2015 σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης προόδου του ΔΝΤ, θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με αυτά που προβλέπονται, θα γίνει...
νέος γύρος ενοποιήσεων των ασφαλιστικών Ταμείων, προκειμένου αυτά να μην ξεπερνούν τα τρία πλέον, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η «Καθημερινή». Επιπτώσεις όμως θα υπάρχουν και για τους ασφαλισμένους, αφού θα έρθουν νέες μειώσεις στις συντάξεις, προκειμένου το ποσοστό αναπλήρωσης της βασικής- έστω και σταδιακά- να μην ξεπερνά το 45% των συντάξιμων αποδοχών. Επιπλέον, θα γίνουν νέες περικοπές, λόγω του κανόνα της ανταποδοτικότητας, και στις επικουρικές συντάξεις, με τις μειώσεις να είναι τις τάξεως του 7-8% τουλάχιστον.

Ακόμη, όπως αναφέρει η εφημερίδα, προβλέπεται κατάργηση της δυνατότητας χρηματοδότησης και των λοιπών επικουρικών Ταμείων, που στηρίζονται μέσω κοινωνικών πόρων, αλλά και επανεξέταση της αντίστοιχης χρηματοδότησης- όπου ισχύει- και για τα Ταμεία κύρια σύνταξης. Τέλος, θα απαλειφθεί οποιαδήποτε κρατική στήριξη στα Ταμεία χορήγησης εφάπαξ.

Παρεμβάσεις ακόμη αναμένεται να γίνουν και στα κριτήρια καταβολής του ΕΚΑΣ, ενώ θα εισαχθεί το εισοδηματικό κριτήριο στη χορήγηση της βασικής σύνταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: