ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.14

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Η Εφορία ζητά στο τριπλάσιο όσα πήραν οι άνεργοι από επιδοτούμενα σεμινάρια!


20140412-195551.jpgΈνα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τους ανέργους που παρακολούθησαν επιδοτούμενα σεμινάρια το 2013. Η Εφορία τους ζητά να της …επιστρέψουν και μάλιστα στο τριπλάσιο (ουσιαστικά) τα λεφτά που πήραν, καθώς χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο εισόδημα ως αποτέλεσμα από εμπορικές επιχειρήσεις!
Αυτό δυστυχώς ισχύει με τα τωρινά δεδομένα, γιατί το εκλαμβάνει στο σύστημα ως εισόδημα απο επιχειρηματική

δραστηριότητα!! Δείτε τι γράφει το thebest.gr

Για γέλια και για κλάματα είναι η καταγγελία που κάνει ο Σύλλογος των Λογιστών της Αχαΐας, αναφορικά με τους ανέργους που παρακολούθησαν επιδοτούμενα σεμινάρια το 2013. Η Εφορία τους ζητά να της επιστρέψουν και μάλιστα στο τριπλάσιο τα λεφτά που πήραν καθώς χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο εισόδημα ως αποτέλεσμα από εμπορικές επιχειρήσεις!

Το γεγονός ευαισθητοποίησε τους λογιστές, ο πρόεδρος των οποίων Γιάννης Βάρδας, έστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρναρά, αλλά και τον γ.γ. Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, ζητώντας αποκατάσταση της αδικίας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Σχετικά με την φορολόγηση των εισοδημάτων από σεμινάρια που παρακολούθησαν οι άνεργοι την χρήση 2013, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στην εκκαθάριση του οικονομικού έτους 2014 το Υπουργείο Οικονομικών στην ουσία, ζητά την επιστροφή τους στο τριπλάσιο και παραπάνω.

Το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι είναι εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα όταν ο φορολογούμενος δεν έχει άλλο εισόδημα η φορολογία επιβάλλεται στα τεκμήρια διαβίωσης (ακίνητα, αυτοκίνητα κ.λ.π) και όταν αυτά δεν υπάρχουν στο ατομικό τεκμήριο διαβίωσης (3.000 ευρώ).

Αποτέλεσμα αυτού είναι για άνεργο ο οποίος δεν έχει τεκμήρια από περιουσιακά στοιχεία να φορολογείται στο ατομικό τεκμήριο διαβίωσης 3.000 ευρώ αι με συντελεστή 26% που σημαίνει ότι θα πληρώσει 780 ευρώ φόρο και επιπλέον προκαταβολή 55% δηλαδή συνολικά 1.209 ευρώ. Δηλαδή για επιδότηση του ανέργου 385 ευρώ (μικτά) ο φόρος που θα πληρωθεί θα είναι 1.209 ευρώ…

Χωρίς καμία άλλη αναβολή θα πρέπει να τροποποιήσετε άμεσα τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ούτως ώστε το εισόδημα από τα σεμινάρια Οικονομικού έτους 2014 να φορολογείται σαν εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες με την κλίμακα των μισθωτών και να  έχει την μείωση των 2.100 ευρώ.»



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: