ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

Η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει την …ακινησία!

Η Ηγεσία του ΚΚΕ διακατέχεται από την ίδια σύγχυση πανικού της κυβέρνησης των δωσίλογων ανδρεικέλων: Μια σύγχυση πανικού που την ξεμπροστιάζει κυριολεκτικά, καταγράφοντας και τους δικούς της επιθανάτιους σπασμούς.
Γιατί είναι επιθανάτιοι σπασμοί οι ανοησίες, τα κούφια λόγια, οι ανώδυνες «καρατομήσεις» των πάντων, δίχως πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Και επειδή, ίσως, για την ηγεσία του ΚΚΕ να είναι ακαταλαβίστικο αυτό περί πρότασης ΕΞΟΥΣΙΑΣ (τόσο δραματικά καθυστερημένη είναι θεωρητικά και πολιτικά), θα το κάνουμε πιο λιανά.
Ένα αριστερό κόμμα, πόσο μάλλον κομμουνιστικό, το οποίο λειτουργεί και σε εκλογικό επίπεδο δεν μπορεί να μην έχει πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ, δηλαδή κυβερνητική πρόταση.
Φυσικά το ΚΚΕ λειτουργεί, πλέον, μόνο σε εκλογικό επίπεδο. Σε κινηματικό επίπεδο λειτουργεί σαν «κομματικός στρατός» και το χειρότερο σαν «κομματικός στρατός» δεκανίκι του κατοχικού καθεστώτος: Σαν ανάχωμα και κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.
ΚΙΝΗΜΑ για το ΚΚΕ είναι μόνο αυτό που είναι ο «κομματικός στρατός» του. Το ίδιο και αριστερά είναι μόνο το δικό του κομματικό φέουδο.
Ας τα παρακάμψουμε, όμως, όλα αυτά. Εξάλλου τα έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενά μας.
Εδώ θα περιοριστούμε στην εκλογική του στρατηγική.
Τι προτείνει σε εκλογικό επίπεδο το ΚΚΕ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Ποια η κυβερνητική του πρόταση; Απολύτως ΚΑΜΙΑ.
Το να λες, ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα, ότι πρέπει να ανατραπεί ο καπιταλισμός η πηγή όλων των συμφορών ή επίσης γενικά και αφηρημένα έξω από την ΕΕ (αν και εδώ απλώς το ψελλίζει πλέον, το διαχωρίζει από το ευρώ κ.λπ), δεν λες ΤΙΠΟΤΑ: Ανέξοδα λογύδρια για πολιτική κατανάλωση…
Το ίδιο δεν λες ΤΙΠΟΤΑ το να ζητάς «ισχυρό ΚΚΕ»!!!
«Ισχυρό ΚΚΕ» χωρίς πρόταση εξουσίας (ένα, μίνιμουμ, έστω, μεταβατικό κυβερνητικό πρόγραμμα) είναι κοπανιστός αέρας.
Χώρια ότι «ισχυρό ΚΚΕ» σημαίνει πλέον ότι θα είναι ένα πιο ΙΣΧΥΡΟ ανάχωμα, ένας πιο ισχυρός κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.
Γι αυτό η δική μας εκλογική πρόταση είναι: ΟΧΙ ισχυρό ΚΚΕ!
Ο δρόμος για την ανασύνταξη και την αγωνιστική ανάπτυξη του λαϊκού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ θέτει σε εκλογική προτεραιότητα:
α). Τον καταποντισμό αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης και των δεκανικιών της, που θα επιφέρουν την εξάρθρωση των ισορροπιών του καθεστώτος και θα ανοίξουν μονοπάτια και δρόμους για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του λαϊκού κινήματος…
β). Τη συρρίκνωση και αν είναι δυνατόν τον καταποντισμό του ΚΚΕ, έτσι ώστε να αποδυναμωθεί ο οργανωμένος κυματοθραύστης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και να απεγκλωβιστούν τα αγωνιστικά στοιχεία του ΚΚΕ…
Ξεφύγαμε πάλι από την εκλογική στρατηγική του ΚΚΕ.
` Το ΚΚΕ, λοιπόν, ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού με κοπανιστό αέρα. ΔΙΧΩΣ να του δίνει μια εναλλακτική πρόταση ΕΞΟΥΣΙΑΣ, μια οποιαδήποτε πρόταση εξουσίας.
Συμπεριφέρεται σαν ομαδούλα προπαγανδιστική. Σαν προπαγανδιστικός όμιλος και ΟΧΙ σαν κόμμα (αν η ηγεσία του ΚΚΕ δεν καταλαβαίνει το τι λέμε, ας ρίξει μια ματιά στο «Τι να κάνουμε», δεν μπορεί να τα αναλύουμε όλα).
Το ΚΚΕ ουσιαστικά προτείνει την …ΑΚΙΝΗΣΙΑ, αποτυπώνοντας έτσι την …ακινησία του δικού του πτώματος.
Διότι είναι ακινησία το να ταυτίζεις την κατοχική κυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, με το να επαναλαμβάνεις το ίδιο ιστορικό έγκλημα: «Τι Παπάγος, τι Πλαστήρας»…
Αυτός ο διμέτωπος αγώνας του ΚΚΕ (και μάλιστα προς το ΣΥΡΙΖΑ πιο άγριος, κυνικός και ταπεινός) τι μας λέει ουσιαστικά; Ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!!!
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτό επιδιώκει το ΚΚΕ: Να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ…
Δηλαδή να μην νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ…
Δια τη πλαγίας και δόλιας οδού η ηγεσία του ΚΚΕ στηρίζει ΑΝΟΙΚΤΑ την υπάρχουσα κατάσταση, την κατοχική κυβέρνηση του 4ου Ράιχ: Στηρίζει την ΑΚΙΝΗΣΙΑ…
Στηρίζει την ακινησία, διότι κάθε ΚΙΝΗΣΗ υπονομεύει και τη δική του ύπαρξη…
Και η παταγώδης πτώση της κυβέρνησης, η κατάρρευση του υπάρχοντος κυβερνητικού οικοδομήματος, το ξεχαρβάλωμα των καθεστωτικών ισορροπιών, καθώς και οι συνακόλουθες, δυνητικά επαναστατικές, προϋποθέσεις ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ και την ίδια ύπαρξη του ΚΚΕ…
Η Ηγεσία του ΚΚΕ αφανίζει αυτή τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της κίνησης (της κατάρρευσης του κυβερνητικού οικοδομήματος), αλλά και τη διαλεκτική της κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ: Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πολιτικής του σύνθεσης.
Απομονώνει, ανεξαρτητοποιεί την ΚΕΝΤΡΙΚΗ πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ…
Γνωρίζουμε ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε ασκήσει κριτική εναντίον του από τις σκληρότερες.
Γνωρίζουμε ότι μέσα από εκλογικές διαδικασίες ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να ανατραπεί, καθώς και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να διαχειριστεί την ΑΠΟΙΚΙΑ του 4ου Ράιχ.
ΟΛΑ αυτά είναι γνωστά.
Ωστόσο, η εκλογική καταβαράθρωση των σημερινών κυβερνητικών ανδρεικέλων και η ΑΝΟΔΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά ως αντικειμενικά πολιτικά δεδομένα, ανατρέπουν τις υπάρχουσες καθεστωτικές ισορροπίες και ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ριζοσπαστικές πολιτικές ζυμώσεις και κινήσεις στην ελληνική κοινωνία: ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ την κοινωνική διαλεκτική, ταρακουνούν τα λιμνάζοντα ύδατα.
Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
Και μόνο αυτές οι αντικειμενικές προϋποθέσεις των πυροδοτήσεων που θα δημιουργηθούν από τη συνδυασμένη κατάρρευση του κυβερνητικού οικοδομήματος και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, διαφοροποιούν καταλυτικά το ΣΥΡΙΖΑ από την υπάρχουσα κυβέρνηση: Καθιστούν το ΣΥΡΙΖΑ «αναγκαίο κακό» μεν, αλλά ΙΣΤΟΡΙΚΑ, καταλυτικό «αναγκαίο κακό»…
Η ηγεσία, βεβαίως, του ΚΚΕ δεν θέλει να πυροδοτηθούν κινήσεις, δεν θέλει θύελλες, δεν θέλει ανατροπές σκηνικών. Έχει βολευτεί στην ΑΚΙΝΗΣΙΑ, στο τέλμα της κατοχικής ακινησίας, στα ακίνητα κατοχικά πλαίσια που θέλουν να επιβάλλουν οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ: Γι αυτό είναι τελεσίδικα καταδικασμένη, κλινικά νεκρή…
Γι αυτό ο «Ρ» μαίνεται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ με σελίδες περισσότερες από αυτές που κτυπά την κυβέρνηση…
Γι αυτό χρησιμοποιούν και λεξιλόγιο «εκσυγχρονισμένης» σταλινικής «κουλτούρας» εναντίον του Τσίπρα: «Σκυλάκι του καναπέ» (Κουτσούμπας) ή το «τσογλάν μπόι» (η χυδαιότητα της πρετεντέρειας «κομμουνίστριας»).
Αναλυτικά ΕΔΩ:
Όσο θα πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο και πιο βάναυσα θα επιτίθεται το ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο και πιο ορατά θα στηρίζει το κυβερνητικό στάτους…
Στο όνομα, φυσικά, ΠΑΝΤΑ της ανατροπής του καπιταλισμού!!!
Αλλά με κοπανιστό αέρα δεν κάνεις πολιτική. Απλώς υπογράφεις τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου σου…
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: