ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

Καραμπόλα Στουρνάρα-Προβόπουλου

«Δεν φεύγω, που να πάω», είπε ο ΥΠΟΙΚ και άναψε φωτιές στο εσωτερικό της ΝΔ


Καραμπόλα Στουρνάρα-Προβόπουλου
Πάνω που τα «φουρτουνιασμένα» νερά της Νέας Δημοκρατίας ηρέμησαν από την υπόθεση Μπαλτάκου, ο υπουργός Οικονομικών. Γιάννης Στουρνάρας με μία μόνο δήλωσή του προκάλεσε αναβρασμό. «Δεν φεύγω, που να πάω», είπε ο κ. Στουρνάρας μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες δίνοντας ένα τέλος στα σενάρια περί μετακίνησής του από το υπουργείο Οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η παραμονή του κ. Στουρνάρα στο κτίριο της οδού Νίκης προκαλεί νέες πολιτικές καραμπόλες, με τους «γαλάζιους» βουλευτές να είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι από τις εξελίξεις. 
Από τη μία, με την παραμονή του κ. Στουρνάρα στο ΥΠΟΙΚ, παγώνει και η διαδικασία διαδοχής του Γιώργου Προβόπουλου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Από την άλλη πλευρά, προκλήθηκαν αντιδράσεις από στελέχη της ΝΔ και του βαθέως κόμματος, που επί μήνες πιέζουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για πλήρη επικράτηση στα νευραλγικά πόστα.
Ωστόσο, οι δηλώσεις του κ. Στουρνάρα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ο κ. Στουρνάρας έστειλε μήνυμα προς όλους ότι θα παραμείνει στο πόστο του και δεν πρόκειται να μετακινηθεί, αφού ο κ. Σαμαράς αναγκάστηκε να κάνει περισσότερες παραχωρήσεις απέναντι στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος δεν συμφωνούσε με την εδραίωση κομματικού μηχανισμού στο ΥΠΟΙΚ.
Κόντρα Στουρνάρα-Προβόπουλο
Πάντως, η «άτυπη» κόντρα Στουρνάρα-Προβόπουλου καλά κρατεί. Και με τις δηλώσεις του ο κ. Στουρνάρας κατάφερε να την αναζωπυρώσει. Εδώ και μήνες η «καρέκλα» του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ένα «παιχνίδι» ανάμεσα στον κ. Στουρνάρα και τον κ. Προβόπουλο, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον νικητή. Το «μπρα ντε φερ»  των δύο αντρών συνεχίζεται. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο κ. Στουρνάρας, όσο και ο κ. Προβόπουλος θέλουν να μείνουν στις θέσεις που κατέχουν. Όμως, ο μεν κ. Στουρνάρας πιέζεται από το βαθύ κόμμα της ΝΔ και ο κ. Προβόπουλος από ορισμένους τραπεζίτες, αλλά και από μερίδα της ΝΔ. Αν όμως ο κ. Στουρνάρας αναγκαστεί να φύγει από υπουργός, μπορεί να αναγκαστεί να φύγει και ο κ. Προβόπουλος. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: