ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

HOTDOC: Αγνοείται δικογραφία σοκ: “Ο Πάλλης χρημάτιζε τον Μιχελάκη”


hot_doc
Απίστευτα πράγματα διαβάσαμε στο περιοδικό HotDoc του Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με αγνοούμενη(!) δικογραφία από την εισαγγελία Αθηνών σε βάρος του υπουργού Εσωτερικών και στελέχους της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη με την κατηγορία ότι τον χρημάτιζε ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης!!
Σας μεταφέρουμε τον πρόλογο του άρθρου από το περιοδικό το οποίο ήδη κυκλοφορεί στα περίπτερα:
«Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, παρέχοντας υπηρεσίες κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέρ των συμφερόντων του.
Αυτή την κατηγορία αποδίδει δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τον υπουργό και έχει σταλεί προκειμένου να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων να αρθεί η ασυλία του. Περιέργως όμως η δικογραφία, περίπου τέσσερις μήνες μετά την αποστολή της από την Εισαγγελία, δεν έχει φτάσει στη Βουλή. Δικογραφίες μάλιστα που αφορούν άλλους βουλευτές, οι οποίες στάλθηκαν από την Εισαγγελία αφότου στάλθηκε η δικογραφία Μιχελάκη, όχι μόνο έχουν φτάσει στη Βουλή, αλλά έχει συζητηθεί και το θέμα της άρσης της ασυλίας. Με βάση τα έγγραφα και την επίσημη απάντηση της Βουλής, η δικογραφία που αφορά την κατηγορία για χρηματισμό του υπουργού δεν είχε φτάσει ως τις 3 Απριλίου, θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον, αν οι συναρμό¬διοι φορείς της Δικαιοσύνης και του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι από την 1η Απριλίου έχουν ενημερωθεί για την ερευνά μας, θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου για να φτάσει η δικογραφία στη Βουλή πριν την έκδοση του περιοδικού, πράγμα βεβαίως που δίνει στην έρευνα ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.»
Στο κυρίως άρθρο αναφέρονται πολλές λεπτομέρειες επί του θέματος οι οποίες χρήζουν εξηγήσεων τόσο από τον ίδιο τον υπουργό όσο και από τον πρόεδρο της βουλής σε ότι αφορά την “χαμένη” δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: