ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.14

Ιδού οι ένθεοι!

«[...] εμείς παρακαλούμε τον Θεό να σαπίσει το στόμα του! [...]». Τάδε έφη επιφανής (sic) κληρικός αναφερόμενος σε δημόσιο πρόσωπο που τόλμησε να επαναλάβει τα τετριμμένα.

Αλλά δικαιούσαι να απορείς με το μίσος που ξερνάει το δελτίο Τύπου του επιφανούς ρασοφόρου? Μέλος της παρέας των ένθεων που μας κυβερνούν δεν είναι κι αυτός? Αυτούς του θεοσεβούμενους εθνικούς ολετήρες που μας πουλούν όλους μαζί μπιρ παρά, δεν ευλογεί με την αγιαστούρα του κι ετούτος ο ανάξιος τραγόπαπας?
Μέρες που είναι, ας συνοψίσομε ποια είναι η κυβέρνησή μας, μια δράκα αισχρών που σέβονται τα Θεία και τηρούν τις δέκα εντολές (με μικρές παραλλαγές και εξαιρέσεις):
1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού εξαιρείται το Μνημόνιο που έχει γίνει ο πραγματικός Κύριος και ο Θεός μας, διαφεντεύοντας με τις επιταγές του τις ζωές όλων μας.
2. Ου ποιήσεις σε αυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης εξαιρούνται οι στόχοι του Μνημονίου που έχουν προσωρινά (sic) μετατρέψει τις περίφημες «αγορές» σε ποθητό είδωλο στο οποίο οφείλουμε να προσκυνάμε.
3. Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω εξαιρείται ο επικεφαλής των ανόητων που μας κυβερνούν, ο οποίος κατεξαίρεσιν, ίσως και λόγω της εικαζόμενης ψυχοπαθολογικής του κατάστασης, συνομιλεί με Αυτόν!
4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου εξαιρούνται οι επιταγές που απορρέουν από το Μνημόνιο και επιβάλλουν την εργασία κατά την έβδομη μέρα.
5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γηςεξαιρούνται τα απτά αποτελέσματα του Μνημονίου και ατιμάζουν καθημερινά τους συνταξιούχους πατεράδες μας και τις ανήμπορες μανάδες μας.
6. Ου φονεύσεις εξαιρούνται οι συνέπειες που απορρέουν από το Μνημόνιο και που κάθε μέρα φονεύουν τους πιο αδύναμους από εμάς δίπλα στα μισοσβησμένα μαγκάλια και στους διάδρομους των ρημαγμένων δημόσιων νοσοκομείων μας.
7. Ου μοιχεύσεις εξαιρούνται οι πολιτικές που απορρέουν από το Μνημόνιο και κάθε μέρα που ξημερώνει, κάθε νύχτα που σκοτεινιάζει, οδηγούν όλο και περισσότερους από εμάς στην εκπόρνευση
8. Ου κλέψεις εξαιρούνται οι εντολές που απορρεόυν από το Μνημόνιο, που κλέβουν τα όνειρά μας.
9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή εξαιρούνται οι Ολετήρες που μας κυβερνούν, οι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του Μνημονίου ψευδόμενοι εναντίον μας ασύστολα, αδιάλειπτα και εν χορώ.
10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί εξαιρούνται οι ανάξιοι κυβερνήτες μας, που κατ’ επιταγή του Μνημονίου νομοθετούν, επιβουλευόμενοι ο,τιδήποτε δεν τους ανήκει, δημόσιο και ιδιωτικό, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ένα χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν και το οποίο είναι ειδεχθές γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και ύποπτο γιατί δεν έχει ελεγχθεί.
Αυτοί είναι οι θεοσεβούμενοι σταυρωτήδες μας! Κι εμείς τους ανεχόμαστε! 
Αλέξανδρος Ρασκ
όλνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια: