ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Ζουράρις κατά Στ. Θεοδωράκη: «Είναι αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός»

Ζουράρις κατά Στ. Θεοδωράκη: «Είναι αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός»
Για την υποψηφιότητά του με τους Ανεξάρτητους Ελληνες αλλά και για τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο είχε κάποοτε μαθητή στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, μίλησε τη Μ. Τρίτη ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος μάλιστα δήλωσε «ΕΑΜίτης».

«Είμαι ΕΑΜίτης τα τελευταία 55 χρόνια και εμείς είμαστε – και είναι μια μεγάλη παράδοση της Αριστεράς – τα πλατιά μέτωπα» είπε ο Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5. 

Ο ίδιος ακολούθως μίλησε για τον Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο χαρακτήρισε «αδιάβαστο» και «καθεστωτικό». 

«Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά πάντοτε ήταν πτωχαλαζών, απολύτως αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Βασίλη Χιώτη του ΒΗΜΑ FM 99,5 προσέθεσε: «Το πτωχαλαζών το λέει ο Παπαδιαμάντης. Τι θα πει; Θα πατήσετε ένα κουμπάκι και θα σας το βγάλει. Δεν θα σας τα πω εγώ. Για να σας βοηθήσω, όμως, είναι στους Χαλασοχώρηδες του Παπαδιαμάντη. Είναι αυτό που λέει η ελληνική λέξη. Για το μάθημα, έχουν περάσει 30-32 χρόνια. Δεν θυμάμαι, αλλά τα τελευταία 45 χρόνια είμαι δάσκαλος και από τα ματάκια τους τα καταλαβαίνω τα παιδάκια… Επομένως, κατάλαβα ότι είναι αδιάβαστος. Γενικώς, ειδικώς, ορισμένως και αορίστως».


Τα Νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια: