ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

500 € μόνο σε άγαμους και χαμηλόβαθμους στρατιωτικούς!


34.000 στρατιωτικοί θα εισπράξουν «μέρισμα» από το πρωτογενές πλεόνασμα. Δεν παίρνουν τίποτα οι αξιωματικοί των ανώτερων βαθμιδών (ταγματάρχες έως και συνταγματάρχες) που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Στρατεύματος

Ένας έγγαμος υπολοχαγός, χωρίς όμως παιδιά, ή ένας άγαμος λοχαγός είναι οι πιο ψηλά ιστάμενοι στις Ένοπλες Δυνάμεις που μπορεί να... δικαιούνται λίγα ευρώ από τα ποσά που θα διατεθούν στο στρατιωτικό προσωπικό από το πρωτογενές πλεόνασμα που επιτεύχθηκε. Με μεικτές αποδοχές 1.472 ευρώ ο πρώτος και 1.517 ο δεύτερος είναι οριακά κάτω των 1.541, που τέθηκαν ως ανώτατο ποσό από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να λάβουν την «εφάπαξ χρηματική ενίσχυση». Με αυτό το δεδομένο υπολογίζεται ότι περίπου 34.000 μόνιμα στελέχη από ένα σύνολο που υπερβαίνει τις 70.000 θα περιμένουν να δουν ποσά που αρχίζουν από τα 500 ευρώ και κλιμακώνονται προς τα κάτω, ανάλογα με το ύψος του μισθού τους.

Το βάρος των ευθυνών

Κανένας από τους αξιωματικούς των ανωτέρων βαθμών (ταγματάρχες έως συνταγματάρχες), που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος, δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ. Ακόμη περισσότερο δεν θα πάρουν οι ανώτατοι (βαθμός ταξιάρχου και άνω) στους οποίους πέφτει το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών της διοικήσεως, αλλά και οι οποίοι έχουν δει τις αποδοχές τους να μειώνονται πιο δραστικά από όλους τους άλλους λειτουργούς του Δημοσίου, στρατιωτικούς ή μη. Εξάλλου οι περισσότεροι δικαιούχοι είναι νέοι, είτε άγαμοι, είτε χωρίς παιδιά. Ο μεγάλος όγκος είναι οι επαγγελματίες οπλίτες διαφόρων προελεύσεων (ΕΠΟΠ και ΕΜΘ) και όσοι από αυτούς έχουν εξελιχθεί σε υπαξιωματικούς. Οι οικογενειάρχες οι οποίοι έχουν αυξημένες ανάγκες είναι αυτοί που δεν θα πάρουν ενίσχυση ούτε ένα ευρώ! Στις κατηγορίες αυτές εντάσσονται οι περισσότεροι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί που προέρχονται από τις παραγωγικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ και αντίστοιχες), που εξελίσσονται βαθμολογικά ταχύτερα από τους υπόλοιπους.

Σχεδόν ολόκληρο το πεντακοσάρικο θα πάρουν μόνο οι άγαμοι επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ) και οι υπαξιωματικοί των πολύ χαμηλών βαθμών, μέχρι τον βαθμό του λοχία (προελεύσεως ΣΜΥ), ο οποίος έχει μεικτές αποδοχές 1.110 ευρώ. Την ίδια στιγμή ένας λοχίας ΕΠΟΠ που έχει περισσότερα χρόνια υπηρεσία παίρνει μισθό αρχιλοχία, δηλαδή 1.337 ευρώ. Αν μάλιστα είναι έγγαμος με ένα τέκνο, έχει αποδοχές 1.426 ευρώ, οπότε η οικονομική ενίσχυση που θα πάρει θα είναι ακόμη μικρότερη. Όσο για τους αξιωματικούς που προέρχονται από τη Σχολή Ευελπίδων και τις αντίστοιχες του Ναυτικού και της Αεροπορίας, οι κατώτεροι από αυτούς θα έχουν μια ελάχιστη (έως συμβολική) χρηματική ενίσχυση. Ένας άγαμος ανθυπολοχαγός, για παράδειγμα, έχει μεικτές αποδοχές 1.355 ευρώ, ενώ ο έγγαμος συνάδελφός του έχει 1.405. Και για τους δύο λοιπόν η ενίσχυση είναι σημαντικά μειωμένη.

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13/04/2014 – ΕΥΘΥΜΙΟΣ Π. ΠΕΤΡΟΥ - e.a.petrou@gmail.com)


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: