ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

EΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ


alt

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣΣ!
Την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζει για μια πανάκριβη έξοδο στις αγορές, ως «σύμβολο» της μετα-μνημονίουεποχής, η πραγματικότητα που προσπαθούν να αποκρύψουν από την ελληνική κοινωνία καταφέρνει να βγει στην επιφάνεια.
Και η πραγματικότητα αυτή δεν είναι άλλη από την ύπαρξη ενός τρίτου μνημονίου, που όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα, αποτελείμνημείο κοινωνικής λεηλασίας και βάρβαρης επίθεσης στα εργατικά-λαϊκά και όχι μόνο στρώματα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του στον κυριακάτικο τύπο (Βήμα της Κυριακής 13/04) η κυβέρνηση έχει στα χέρια της το τρίτο μνημόνιο το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα μόλις υπογραφεί από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τον υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα. Η υπογραφή του τρίτου μνημονίου συνδέεται άμεσα με την εκταμίευση της δόσης (και των υποδόσεων) των 8,3 δις ευρώ.
Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Βήματος της Κυριακής, προαναγγέλλεται, μεταξύ άλλων, ένα κύμα σκληρής φοροεπιδρομής καθώς και η πλήρης διάλυση από ότι έχει απομείνει στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα με περικοπές και μειώσεις στα επικουρικά ταμεία και στο εφάπαξ, που αν τα σχέδια της κυβέρνησης γίνουν πραγματικότητα, θα στηρίζονται μόνο στις εισφορές των ασφαλισμένων. Έχουμε δηλαδή μια κολοσσιαία ανατροπή του πυρήνα της λογικής του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος από αναδιανεμητικό σε ανακεφαλαιοποιητικό.
Μάλιστα, ένα παράδειγμα για την «επιτυχία» και τον σκληρό ταξικό προσανατολισμό του ανακεφαλαιοποιητικού συστήματος μπορούμε κάλλιστα να πάρουμε από τις ΗΠΑ, όπου οι λαϊκές οικογενειών και τα μεσαία στρωμάτα είναι πραγματικά απροστάτευτα, με το κράτος απών και τουςπολίτες αφημένους στην τύχη τους όσον αφορά τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.
…ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τρίτο μνημόνιο, τα άμεσα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση περιέχουν μεταξύ άλλων:
  1. Την άμεση «μεταρρύθμιση» του ΦΠΑ και των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων
  2. Αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα με επίκεντρο τα επικουρικά ταμεία που θα καταβάλλουν συντάξεις και εφάπαξ μόνο από τις εισφορές τους.
  3. Δημιουργία μόνιμου μηχανισμού «κινητικότητας» στο Δημόσιο, και σε περίπτωση άρνησης του εργαζόμενου θα τίθεται σε διαθεσιμότητα, ουσιαστικά θα απολύεται
  4. Αλλαγή της εργασιακής νομοθεσίας για ακόμη ευκολότερες απολύσεις.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως στο απολογιστικό κομμάτι του τρίτου μνημονίου, τα κοινωνικά ερείπια που έχει αφήσει πίσω της η τρόικα αναφέρονται ως επιτεύγματα εξορθολογισμού της οικονομίας!
Συγκεκριμένα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως « οι μεταρρυθμίσεις των συστημάτων συνταξιοδότησης και υγείας έχουν θέσει το σύστημα σε βιώσιμη πορεία» … « οι προβλεπόμενες ανάγκες για τα επόμενα 50 χρόνια περιορίστηκαν στο 1,1% του ΑΕΠ».


iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: