ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝ.ΕΛ. : Ζουράρις, Μαριάς, Κοντογιαννίδης, Μαρκάτος και Ρωμανιάς στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ -Ολοι οι υποψήφιοι [λίστα]


Με σύνθημα «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών, Ναι στην Ευρώπη των Λαών» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των 42 υποψηφίων 
ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, 15 εκ των οποίων προέκυψαν με κλήρωση κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω κατάθεσης βιογραφικών.
Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο βουλευτής Ηρακλείου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, ο οποίος παραιτείται στις 9 Μαΐου από τη βουλευτική του έδρα και θα το αντικαταστήσει ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στο Ηράκλειο, Κώστας Δαμαβολίτης.
Τα υπόλοιπα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του καθηγητή Κώστα Ζουράρι, του εργατολόγου Γιώργου Ρωμανιά, του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη και της Ζωής Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ η οποία είχε προβεί σε καταγγελίες περί «διόγκωσης του ελλείμματος» στο τέλος του 2009.
Αρχικά επελέγησαν 27 υποψήφιοι με βάση τις σπουδές, την εμπειρία και τη γεωγραφική κατανομή, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση 15 στελεχών από αυτούς που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, οι οποίοι συνολικά ήταν 580. Πραγματοποιήθηκαν τρεις κληρώσεις, από τις οποίες βγήκαν πέντε άνδρες υποψήφιοι, πέντε γυναίκες και πέντε στελέχη του κόμματος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εισήγησή του χαρακτήρισε ιστορική στιγμή τη σημερινή εκδήλωση επιλογής υποψηφίων ευρωβουλευτών και τόνισε ότι το κόμμα του αγωνίζεται για μια Ευρώπη των οραματιστών και όχι των κερδοσκόπων.
Επιτέθηκε στα άκρα, λέγοντας ότι μόνος τους στόχος είναι «η αντιπαράθεση των όπλων, η βία και το αίμα» και -σύμφωνα με τον ίδιο- «τα συντηρούν αυτοί που θέλουν να κάνουν τους διαμεσολαβητές» ενώ τάχθηκε κατά της «ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης».αναφέρει το arouraios.gr
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι οι εξής:
Φωτεινή Αθανασοπούλου Γιώτα Αποστολάτου, οδοντίατρος, Πέτρος Αρβανίτης (κατέθεσε βιογραφικό μέσω facebook, δύο μεταπτυχιακά στο London School of Economics) Γιάννης Βαλέρης, γιατρός Άρης Βατάλης, συνδικαλιστής ΔΕΗ Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Κώστας Γύπαρης, πρώην βουλευτής Χανίων της ΝΔ Τριανταφυλλιά Διαμαντοπούλου πολιτευτής Πιερίας ΑΝ.ΕΛΛ. Αβραάμ Ζελελίδης, καθηγητής Γεωλογίας Γιώργος Ζησιμάτος, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Πειραιά Κώστας Ζουράρις, Πυρίκαυστη Ελλάδα Γιώργος Καλεάδης, πρόεδρος Πυρίκαυστης Ελλάδος Δημήτρης Καμμένος, μπλόγκερ (πρόκειται περί συνωνυμίας με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ., όπως διευκρίνισε ο ίδιος) Λευτέρης Καραγιάννης, πρέσβης- διευθυντής του γραφείου του Π. Καμμένου Σταύρος Καρκαλέτσης, επικ. ΑΝ.ΕΛΛ. στην Κύπρο Δημήτρης Κιούσης, αυτοκινητιστής Γ. Κόκκας, πρόεδρος Άμεσης Δημοκρατίας Παύλος Κοντογιαννίδης, ηθοποιός Γιάννης Κωνσταντόπουλος δικηγόρος πρ. βουλευτής Νότης Μαριάς βουλευτής κοιν. εκπρ. Αν.Ελ. Νίκος Μαρκάτος πρ. πρύτανης ΕΜΠ Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρόεδρος νεολαίας ΑΝ. ΕΛΛ. Γιώργος Ρωμανιάς, εργατολόγος Ευγενία Σαρηγιανίδη, Πυρίκαυστη Ελλάδα Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ και πρ. αντιπρόεδρος της Βουλής Γεωργία Στεφανάκη, πολιτευτής στο Ηράκλειο Αργυρώ Χρυσάκη ,πολιτευτής στον Πειραιά.
Εκ κληρώσεως, υποψήφιες γυναίκες:
Ευτυχία Λιάκου Βασιλική Καλόφτη Σταματία Φωτιάδου Ιωάννα Δημητράτου Αντιγόνη Δημητσά, (αναπληρωματικοί, οι Αντωνία Τσούπα, Σοφία Βλάχου).
Εκ κληρώσεως υποψήφιοι άνδρες:
Δημήτρης Γερασάκης Νίκος Αληφραγκής Ισαάκ Σπανούδης Γιάννης Κοσκοσάς Πάνος Δημητριάδης (αναπληρωματικοί, οι Ευάγγελος Γεροντίδης, Αθανάσιος Κούτρας).

Εκ κληρώσεως, ιδρυτικά στελέχη:
Καλλιόπη Παντήρη Ευάγγελος Παπαγεωργίου Γιάννης Ανουσάκης Αντώνης Βασιλείου Δήμητρα Δονδόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: