ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Έντονο επεισόδιο με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό!


Έντονο επεισόδιο με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό!
Έντονο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης τού Τηλεοπτικού Σταθμού TRT, Άγγελος Αντωνίου, που σύμφωνα με ανακοίνωση, που δημοσίευσε στο thessalianews.gr, ο Περιφερειάρχης φέρεται να «μπούκαρε» μαζί με «φουσκωτό» - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση - προκειμένου να διακόψει ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, προκειμένου να μιλήσει ο ίδιος!
Τα «αίματα άναψαν» και ο Περιφερειάρχης έπεσε κάτω, μετά από τον έντονο διαπληκτισμό του με τον καναλάρχη - όπως ισχυρίζεται το "περιβάλλον" του Περιφερειάρχη - με τον δεύτερο, όμως, να κάνει λόγο για σκόπιμη πτώση τού Περιφερειάρχη. «Σε μια στιγμή χωρίς να τον ακουμπήσω σαν να ήταν ποδοσφαιριστής που διεκδικούσε πέναλντι περδίκλωσε το ένα πόδι με το άλλο και έπεσε κάτω. Τότε του είπα ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν ταιριάζουν με τον θεσμό του Περιφερειάρχη και θα τηλεφωνήσω στο "100"» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο ιδιοκτήτης τού TRT, Άγγελος Αντωνίου.
Η «κόντρα» ξεκινά από τον τρόπο κατανομής των διαφημιστικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, Άγγελο Αντωνίου, δεν δίνονται από την Περιφέρεια, τα στοιχεία εκείνα, που δείχνουν, πού αυτά διοχετεύθηκαν. 
Η ανακοίνωση τού ιδιοκτήτη τού Τ/Σ TRT, Άγγελου Αντωνίου
«Χθες γύρω στις 4:10 μ.μ. μπούκαρε μέσα στο studio του Βόλου, ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μαζί με έναν φουσκωτό και απαιτούσε να σταματήσει η ζωντανή συνέντευξη της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κας Λιακούλη με τον συνδυασμό τού κου Τσιλιμίγκα υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και να βγάλουμε αυτόν στον «αέρα».
Αμέσως προσέτρεξα μέσα στο studio και χαμηλόφωνα του ζήτησα να βγει έξω και του είπα ότι είναι ανεπίτρεπτο να κόψω στον «αέρα» την συνυποψήφιά του κα. Λιακούλη.
Όταν με χίλιες δύο παρεκκλίσεις βγήκε από το studio παρέμεινε στο control και ήθελε πάλι να ξαναμπουκάρει οπότε στάθηκα μπροστά από την πόρτα και με απωθούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο φουσκωτός που είχε μαζί του.
Σε μια στιγμή χωρίς να τον ακουμπήσω σαν να ήταν ποδοσφαιριστής που διεκδικούσε πέναλντι περδίκλωσε το ένα πόδι με το άλλο και έπεσε κάτω. Τότε του είπα ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν ταιριάζουν με τον θεσμό του Περιφερειάρχη και θα τηλεφωνήσω στο «100»... 
Βλέποντας ότι παίρνουν κάμερα για να αποθανατίσουν το περιστατικό για την σατυρική εκπομπή «Χώστες» αμέσως σηκώθηκε όρθιος και επιχείρησε να ξαναμπουκάρει με τον φουσκωτό του να διακόψει τον επόμενο καλεσμένο που ήταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ο κος Ψύρρας.
Του εξήγησα ότι το αίτημα με το οποίο του ζητάμε τα Θεσσαλικά Μέσα πού ξοδεύτηκαν τα χρήματα προβολής του ΕΣΠΑ ΔΕΝ είναι δικά του χρήματα και οφείλει να δώσει έγγραφη απάντηση, γιατί μετά από την επερώτηση στην Βουλή της βουλευτού κας Μ. Χρυσοβελώνη θα αναγκαστεί να απαντήσει εγγράφως.
Δυστυχώς ο «Καλλικράτης» παρέδωσε τον έλεγχο της Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ στον αιρετό Περιφερειάρχη και έτσι είναι ελεγχόμενος και ελεγκτής. Αυτό μας αναγκάζει τις επόμενες ημέρες να προσφύγουμε στις Βρυξέλλες έστω κι αν κινδυνεύει να σταματήσει το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.
Δυστυχώς παρ' όλη την κρίση δεν έχει αλλάξει τίποτα, η αλαζονεία της εξουσίας συνεχίζεται σ' όλο το Μεγαλείο της».


epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: