ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

[ΒΙΝΤΕΟ] Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΩΜΑ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ !! Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΛΕΧΛΕ??

Δείτε το Βίντεο και απολαύστε  τον ορισμό του καιροσκοπισμού  την επιτομή του αριβισμού και την μνημειώδη γελοιότητα του πολιτικού ανδρός ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δηλώνει απροκάλυπτα ότι η υποψηφιότητα του στις ευρωεκλογές  είναι αποτέλεσμα της Κόντρας του με τους "ημέτερους" προωθούμενους της ΝΔ από τον Σαμαρά αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. 
Με λίγα λόγια ο Ψωμιάδης κατεβαίνει στις εκλογές όχι γιατί διαφωνεί με τις Μνημονιακές Πολιτικές του Σαμαρά αλλά επειδή τον απέρριψε η ΝΔ και δεν του έδωσε το χρίσμα.
Το χειρότερο βέβαια είναι για τον ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Πολύδωρα ο οποίος έχει κάνει πράξη την διαφοροποίηση του από τα ανδρείκελα της Κυβέρνησης , και παρόλα αυτά δέχεται έναν καιροσκόπο σαν τον Ψωμιάδη στις τάξεις του, ο οποίος δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην πολιτική κατά της Μερκελικής Ευρώπης παρά μόνον του να ικανοποιήσει την ματαιόδοξη Φιλοδοξία του 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: