ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.14

Όταν κανένας απονέμει δικαιοσύνη, τα βάζει όλα στη ζυγαριά!(Πιερ Κορνέιγ)


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …. 
Η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα σχετικά με το επίμαχο βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου, ζητεί την άρση ασυλίας του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της παραβίασης προφορικής συνομιλίας. Η αίτηση θα διαβιβαστεί στη Βουλή μέσω του Αρείου Πάγου και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο σχολιασμός … 
Το τελευταίο καιρό οι ανώτατοι Δικαστικοί με τις αποφάσεις τους οδηγούν το θεσμό της Δικαιοσύνης στην ανυποληψία κάνοντας όλο και περισσότερους πολίτες να θεωρούν ότι εκτός από “στραβή” είναι και κατευθυνόμενη από αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλούν την χώρα και το λαό μας στην απόλυτη υποδούλωση στους σύγχρονους Ες Ες της Γερμανίας και στους τοκογλύφους!
Είναι δυνατόν η Εισαγγελέας να ζητεί την ποινική δίωξη του Κασιδιάρη για υποκλοπή και δημοσιοποίηση του βίντεο με το Μπαλτάκο και να κάνει ότι δεν άκουσε τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν από τον γραμματέα της κυβέρνησης; 
Προσωπικά ασπάζομαι την γνώμη των νομικών ότι η συγκεκριμένη “υποκλοπή” δικαιολογείτε γιατί ο υποκλοπέας είναι και κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα και μέσω αυτής προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του. Αυτό όπως ξέρουμε επιτρέπεται σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες όπου υποτίθεται ότι ανήκαμε και εμείς προτού το μνημόνιο το οποίο ως φαίνεται μετέτρεψε το πολίτευμα μας σε μια στυγνή κοινοβουλευτική χούντα που λειτουργεί εις βάρος των συμφερόντων του λαού μας.
Το σίγουρο είναι ότι αν είχαμε πραγματική δικαιοσύνη και δικαστές με τσαγανό οι οποίοι δεν θα ένιωθαν ή δεν θα υποχρεωνόταν να ξεπληρώσουν την ανέλιξη και τον διορισμό τους στις ανώτατες θέσεις της ιεραρχίας με “υπαγορευμένες” αποφάσεις όλα θα ήταν αλλιώς σ’ αυτήν την χώρα μια και εδώ και καιρό πολλά από αυτά τα “τσογλάνια” του πολιτικού γίγνεσθαι θα περνούσαν τις μέρες και τις νύχτες τους πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού!
Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι με όλα αυτά τα “εξόφθαλμα” θα καταφέρουν να οδηγήσουν και άλλους απελπισμένους και οργισμένους συμπολίτες μας στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής η οποία φαντάζει πλέον στα μάτια τους ως η μόνη τιμωρός όλων αυτών που μας έφεραν σε αυτή την τραγική θέση!

Υποσημείωση 
κ. Κασιδιάρη δεν ξέρω αν προσωπικά είστε ή δεν είστε ένοχος μια και θα περιμένω όπως όλοι οι σκεπτόμενοι και δημοκρατικοί πολίτες την ακροαματική διαδικασία και την τελική ετυμηγορία των τακτικών δικαστών όμως θεωρώ ότι η παρουσία και οι απειλές σας στα κανάλια για στοιχεία που λέτε ότι έχετε δεν θα πρέπει να συνεχιστεί άλλο.
Αφού θα πάτε που θα πάτε φυλακή (αν πραγματικά υπάρχουν) έχετε υποχρέωση να τα δημοσιοποιήσετε για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την φαρσοκωμωδία στην οποία μέχρι στιγμής φαίνεται (και από την “φιλική" σας συζήτηση με τον Μπαλτάκο) ότι ήσασταν και είστε το δεξιότερο άκρο της Ν.Δ η οποία μπορεί να σας ήθελε και να σας θέλει σαν συλλέκτη απολεσθέντων ψήφων αλλά και σαν μαξιλαράκι ... εξουσίας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2364.html

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!!