ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Το «μαύρο κουτί» της Ν.Δ.


«Αυτή τη φορά όμως η παράταξη, ο Αντώνης, πρέπει να “ντουφεκίσει” τους δωσίλογους». Με τη φράση αυτή προέτρεπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης τον Απρίλιο του 2010 τον… «αντισυστημικό» τότε Αντώνη Σαμαρά – τον μετέπειτα πρωθυπουργό του μνημονίου – να σαρώσει τους εχθρούς της «καθαρής» παράταξης.  Και φαίνεται να είναι η φράση που δεν ξέχασαν ποτέ στο ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, υπό το φως του σκανδάλου Μπαλτάκου και των νταραβεριών με τη Χρυσή Αυγή, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσα έγραφε τότε στο Antinews, τα οποία δεν διαφέρουν, λεκτικά τουλάχιστον, από τη χρυσαυγίτικη ρητορική: «“Ντουφέκισε” τους δωσίλογους. Πάρε το ηθικό πλεονέκτημα κι ο κόσμος θα ξεχυθεί και θα γίνει ποτάμι. Στο σβέρκο, λοιπόν, και στ’ αζήτητα της Ιστορίας. Εμείς μόνο μπροστά και μόνο επάνω. Δώσε μόνο τον ρυθμό».
Το «Ποντίκι» επιχειρεί σήμερα να ανοίξει το «μαύρο κουτί» του «δεξιού βραχίονα» της κυβέρνησης Σαμαρά σε μία πορεία που, όσο συνεχίζεται τουλάχιστον, φαίνεται να οδηγεί στην πολιτική συντριβή. Κι αυτό διότι το «δεξί φτερό» του πρωθυπουργικού «αεροσκάφους» μοιάζει να έχει κοπεί βίαια μετά το σκάνδαλο Μπαλτάκου.
Μελετημένο
Το «μαύρο κουτί» έχει καταγράψει τη φρασεολογική συμπόρευση των ακροδεξιών στοιχείων της Ν.Δ. με τον λόγο που χρησιμοποιεί δημοσίως η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα γεμάτο αντικομμουνιστική υστερία. Δεν πρόκειται για κάτι «αθώο» ή… ερασιτεχνικό. Ήταν – και εξακολουθεί να είναι – κάτι σαφώς μελετημένο και απολύτως συνειδητό.
◆ Δεν αρκούσαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού από την Πολιτική Άνοιξη και το Δίκτυο 21 (Τ. Μπαλτάκος, Φ. Κρανιδιώτης, Χρ. Λαζαρίδης κ.ά.).
◆ Στην πορεία στρατολογήθηκαν κι άλλοι… Ήταν οι «μετεγγραφές» από τον ΛΑΟΣ (Αδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης, Θ. Πλεύρης).
◆ Ξεφύτρωσαν ιστότοποι για τη φιλοξενία «πύρινων» άρθρων και απόψεων, που αποδείχτηκαν ιδιαιτέρως δημοφιλή στον χώρο της εθνικιστικής Δεξιάς.
◆ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter, Facebook) χρησιμοποιήθηκαν για την ενορχήστρωση και προώθηση ενός «μαύρου» επικοινωνιακού σχεδίου.
◆ Καθημερινά ο προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της γ.γ. του πρωθυπουργού Γ. Μουρούτης τροφοδοτεί την επικαιρότητα με ακραία σχόλια κατά της Αριστεράς και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συχνά – πυκνά αναπαράγονται από τον Αδ. Γεωργιάδη (και το αντίθετο).
Σχεδόν μόνιμη επιδίωξή τους είναι να συντηρήσουν τη «θεωρία των δύο άκρων», που καλλιεργείται συστηματικά από το Μέγαρο Μαξίμου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σ. Κεδίκογλου, ενώ οι ίδιοι ακολουθούσαν τη στρατηγική του «συγγενούς χώρου» για τη Χρυσή Αυγή.
Απώλειες
Η μέχρι πρότινος ισχυρή «δεξιά» ομάδα έχει όμως τις πρώτες απώλειες… Ο Σαμαράς «έχασε» από δίπλα του τον δηλωμένο «αντικομμουνιστή» Τ. Μπαλτάκο, που «φλέρταρε» στο παρασκήνιο με τη Χρυσή Αυγή. Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε, λίγα εικοσιτετράωρα μετά, να «κόψει» – μετά το «βέτο» του ΠΑΣΟΚ – από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τον προνομιακό συνομιλητή του Φ. Κρανιδιώτη.
Στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπάρχει προβληματισμός, καθώς, όπως λένε, αν ο Σαμαράς συμπαρασυρθεί προς το Κέντρο, τότε θα χαθεί το… DNA της παράταξης, ιδιαίτερα από τη στιγμή που φεύγουν από το προσκήνιο εκείνοι που έδιναν το… δεξιό στίγμα, τον επονομαζόμενο «δεξιό βηματισμό».
Δεν μπορεί άλλωστε να ξεχαστεί εύκολα η περίφημη «εμπρηστική» ανάρτηση Κρανιδιώτη στο Facebook τον Σεπτέμβριο του 2013: «Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές. Φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο… Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ, των αντιεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο μού επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στη βάση της Χ.Α., γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νιώθω κανένα δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».
Στην πορεία, όμως, η Χρυσή Αυγή – από το πολύ… χάιδεμα – μετατράπηκε σε επικίνδυνο εκλογικό αντίπαλο για τη Ν.Δ. Ο Μπαλτάκος επιχείρησε να τους προσεγγίσει στο παρασκήνιο, με τη γνωστή κατάληξη που οδήγησε στην παραίτησή του. Ο Βορίδης αντίθετα εκτιμούσε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εγκληματική οργάνωση.
Ο Κρανιδιώτης ανέλαβε με πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία», στις 30.3.14, να περιγράψει «τη σημασία του να είσαι δεξιός»: «Ο δεξιός είναι αντικομμουνιστής, αντιναζιστής και αντιρατσιστής».
Ο Βορίδης
Πάντως ο κοινός παρονομαστής των τριών προαναφερόμενων και της Χρυσής Αυγής είναι ο αντικομμουνισμός. Έχει μείνει στην Ιστορία η συνέντευξη του Βορίδη στον «Ελληνικό Κόσμο», όπου, ως γ.γ. της Νεολαίας της ΕΠΕΝ, μιλώντας για τα επεισόδια στη Νομική, απαντούσε ευθαρσώς: «Βία στη βία των μαρξιστών».
(Στις μέρες μας ωστόσο ο Βορίδης, η Ν.Δ., το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ που τον ανέχεται και τα μεγάλα ΜΜΕ, που συστηματικά τον προβάλλουν, ζητούν με κάθε ευκαιρία από την… Αριστερά να καταδικάσει δημοσίως τη βία «απ’ όπου και αν προέρχεται»!).
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά οι απόψεις δεν άλλαξαν. Ούτε όταν ήταν στον ΛΑΟΣ ούτε τώρα στη Ν.Δ. Ο Βορίδης, τον Σεπτέμβριο του 2013, μιλώντας στον Bήμα FM, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν αναρωτήθηκε αν το ΚΚΕ είναι εντός συνταγματικού τόξου…
Ακόμη και σήμερα, πριν καθίσει η «σκόνη» από την υπόθεση Μπαλτάκου, μιλώντας σε εκδήλωση της Ν.Δ. στην Αχαΐα, δήλωσε υπερήφανα πως είναι αντικομμουνιστής, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εχθροί διαχρονικά του έθνους και της ελευθερίας σ’ αυτόν τον τόπο υπήρξαν οι ιδέες της Αριστεράς».
Η ιδεολογική αυτή… ασθένεια αποδείχτηκε μεταδοτική ακόμη και σε εκείνους που δεν υπήρξαν από τα γεννοφάσκια τους αντικομμουνιστές.
Ο Χρ. Λαζαρίδης, ένας πρώην «Ρηγάς», επιτίθεται με σφοδρότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2013. Με αφορμή τα γεγονότα στις Σκουριές, τον τοποθετεί εκτός συνταγματικού τόξου.
Το δικό του παρόμοιο στίγμα έχει δώσει κατά καιρούς και ο Αδ. Γεωργιάδης. Σε συγκέντρωση του ΛΑΟΣ έχει βιντεοσκοπηθεί να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των τελευταίων ημερών των ναζί «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη», το οποίο αποτελεί σύνθημα και της Χρυσής Αυγής.
Μέσα στη Βουλή είχε πει ότι «το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός». Από την εκπομπή του είχε μιλήσει για… «μουλάρια του ΚΚΕ», ενώ ως υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε νοσοκομεία «των λογικών ανθρώπων και όχι των κομμουνιστών».
Σε τηλεοπτικό «παράθυρο» του Mega τον Μάιο του 2013 δήλωνε θαυμαστής του συγγραφικού έργου του Τ. Μπαλτάκου για την αρχαία Σπάρτη και αναρωτιόταν: «Όποιος θαυμάζει την αρχαία Σπάρτη είναι κακός για τον ΣΥΡΙΖΑ;».
Μπροστά σε όλα τα παραπάνω φαντάζει λιγότερο… «αθώα» η δήλωση του Τ. Μπαλτάκου: «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω».
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: