ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

Ψυχρή και αδίστακτη η Μέρκελ..Δείτε τι είπε σε κλωστοϋφαντουργό από τα Φάρσαλα..Ο κλωστοϋφαντουργός πλησίασε τη Γερμανίδα καγκελάριο, αλλά εκείνη δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες μαζί του...

Την παρέμβασή της ώστε να μην μπλοκάρει η τρόικα τα μέτρα μείωσης του ενεργειακού κόστους που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, ζήτησε από την Α.Μέρκελ ο κλωστοϋφαντουργός από τα Φάρσαλα και πρόεδρος του ΣΒΘΚΕ Ευριπίδης Δοντάς, κατά την συνάντηση της καγκελαρίου με Έλληνες επιχειρηματίες.

«Έτσι κι αλλιώς το ελληνικό βαμβάκι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνο από το Μπαγκλαντές», του απάντησε εκείνη. Όπως γράφει το «Βήμα», ο κ.Δοντάς σήκωσε το γάντι και αντέτεινε ότι «ελληνικά νήματα χρησιμοποιούν για την κατασκευή καθισμάτων η BMW και η Audi».

Η Μέρκελ έκλεισε το θέμα με την γνωστή Γερμανική "ψυχρότητα" λέγοντας στον εμβρόντητο Δοντά: «Αυτό δεν το ήξερα, αλλά μάλλον εσύ δεν κάνεις κάτι καλά για να το μάθω»...


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: