ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ βρέθηκε και άλλο πλεόνασμα παραμονές των εκλογών.



Πρόκειται για δεκάδες εκατομμύρια της κρατικής διαφήμισης (πληροφορίες κάνουν λόγο για 50.000.000 ευρώ) που προορίζονται για τον επαρχιακό και τοπικό Τύπο, αλλά και ιδιοκτήτες άλλων ΜΜΕ, με διαδικασίες που «μπάζουν» και με την πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να «βάζει πλάτη».
 Τον έλεγχο του πακέτου και τις διαδικασίες κατανομής του διεκδικούν, προκαλώντας συνθήκες κυβερνητικού εμφυλίου, οι δύο γενικοί γραμματείς στη ΓΓ Τύπου.
Βέβαια και οι δύο εποπτεύονται από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο οποίος δεν παίρνει όμως θέση υπό τον φόβο μην αποδυναμωθεί εντελώς ο υποψήφιος της ΝΔ στην Πάτρα.
Ο ένας, ο γεωπόνος-γενικός γραμματέας Επικοινωνίας Α. Κατσανιώτης,
είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στην Πάτρα που από καιρό χρησιμοποιεί τις υποδομές της υπηρεσίας και τα μέσα μεταφοράς για την προεκλογική του κούρσα.
Λέγεται ότι ακόμη και τα… διόδια του πληρώνουν.
Αλωνίζει κάπου έναν χρόνο την Αχαΐα, ενώ με τους σεισμούς μετακόμισε στην Κεφαλλονιά δήθεν για να στηθεί γραφείο Τύπου δίπλα στους σεισμόπληκτους. Εκεί τον βρήκαν από τη ΝΔ και στην απελπισία τους, μια που δεν έβρισκαν υποψήφιο ούτε για δείγμα, του έδωσαν το χρίσμα.
Ο δεύτερος είναι ο θεολόγος Γ. Παναγιωτόπουλος, ΓΓ ΜΜΕ. Δεν του φτάνει η επιστημονική του αποκαθήλωση από τον πρώην πρύτανη του Παντείου τις προάλλες στην εκπομπή του Αυτιά.
Ψάχνεται τώρα να βάλει πλώρη για υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής με «προίκα» ψήφους από προκάτοχό του που δεν είχε καταφέρει και σπουδαία πράγματα. Αλλά λογαριάζει, όπως λένε, χωρίς τον Μ. Βορίδη αλλά και τον Γ. Βλάχο.
Καίγονται και οι δύο για το καινούργιο οργανόγραμμα της ΓΓ, το οποίο προωθούν με διαδικασίες εξπρές και για το οποίο ο καθένας έχει φτιάξει και από ένα δικό του σχέδιο ΠΔ, με «φωτογραφικές» όμως διατάξεις και κοστούμια ραμμένα στα μέτρα «ημετέρων» τους.
Στο επίκεντρο είναι – ακόμη κι αν φύγουν - οι διαδικασίες για την κρατική διαφημιστική δαπάνη που θα ισχύουν στο εξής –και εν όψει των εκλογών του Μαΐου – με ευέλικτες πολιτικές στρατηγικές:
- Στον επαρχιακό η περιφερειακό Τύπο σε Πελοπόννησο και λοιπή Ελλάδα.
- Στον τοπικό Τύπο στην περιοχή της Αττικής.
- Σε μελέτες, σφυγμομετρήσεις, προγράμματα κ.λπ.
Ένα κρίσιμο μέγεθος είναι ότι και με τα δύο αυτά σχέδια ΠΔ αλλάζει ο χαρακτήρας της ΓΓ Τύπου και η ενημέρωση παραδίδεται στην επικοινωνία, ενώ οι δημοσιογράφοι παύουν να είναι δημοσιογράφοι, αφού απλώς θα εκτελούν εντολές για να παρακολουθούν… γεγονότα σκορπισμένοι ανάμεσα στις διοικητικές υπηρεσίες για να μπει ταφόπλακα στην ενημέρωση.
Δεν είναι τυχαίο που αναφέρεται ότι το σχέδιο «…έχει ως αποστολή τη δημόσια ενημέρωση με έμφαση στην ενημέρωση της κυβέρνησης και των κρατικών φορέων, στην παροχή υπηρεσιών δημοσίου συμβούλου σε θέματα ενημέρωσης, στην παρακολούθηση, διατύπωση προτάσεων και εφαρμογή της νομοθεσίας που αφορά τον Τύπο και τον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ και τη διαμόρφωση της πολιτικής του κράτους στον χώρο των οπτικοακουστικών μέσων…».
Ήδη οι εργαζόμενοι στη ΓΓ Τύπου, δημοσιογράφοι, διοικητικοί και ακόλουθοι επικοινωνίας, πήραν χαμπάρι την ιστορία και έχουν ξεσηκωθεί απορρίπτοντας και τα δύο σχέδια.
Ενοχλημένος φέρεται και ο Κ. Μητσοτάκης, αφού χρησιμοποιήθηκε το όνομά του σε συνέλευση εργαζομένων ως δήθεν άλλοθι για να περάσει όπως-όπως ένα κείμενο-«σούπα» με διατάξεις και από τα δύο σχέδια.
Εντύπωση προκαλεί όμως η πρόθυμη ανάμειξη της προέδρου της ΕΣΗΕΑ Μαρίας Αντωνιάδου.
Μαζί με τους συνεργάτες της βγαίνει ανοιχτά υπέρ του σχεδίου του θεολόγου, επειδή, εκτός των άλλων, αυτό ενδιαφέρει κάποιους εκκλησιαστικούς κύκλους με άρωμα από σάπια κοτόπουλα.
Τελικά φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά για κυβερνητική προπαγάνδα.
Δίνουν στους εκδότες ως κοινωνικό μέρισμα την κρατική διαφήμιση, για να εξασφαλίζουν σίγουρο έλλειμμα στην ενημέρωση.
Με τους πρόθυμους της πλειοψηφίας της ΕΣΗΕΑ στο πλευρό τους…
Και οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι αδύναμοι περιμένουν την ελεημοσύνη της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα…

πηγή: Χάρης Κοντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: