ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

Ποιος έπεισε τον Σαμαρά για την «πρασινοσκουφίτσα» Σπυράκη



Στενές σχέσεις με το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η πρώην δημοσιογράφος του Μega και της Ημερησίας, Μαρία Σπυράκη. Κι έτσι γνώριζε απο πρώτο χέρι, συνήθως πρώτη από τους άλλους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, μεταφέροντας προς τα έξω ο,τι ήθελε (και όπως τα ήθελε) ο πρωθυπουργός καθώς και αυτά που αποφάσιζε το επιτελείο του.

Τα τελευταία δύο χρόνια είχε, λέει, καθημερινή σχεδόν επικοινωνία με το στενό συνεργάτη...
του πρωθυπουργού.. Χρύσανθο Λαζαρίδη και έτσι είχε  πληροφόρηση από τον πλέον έμπιστο σύμβουλο του Σαμαρά... Η Σπυράκη γνώριζε ό,τι εκινείτο μέσα κι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ενώ της είχαν δώσει και πρόσβαση σε όλα τα γραφεία...

Οπως λέγεται ο Λαζαρίδης εκτίμησε τις ικανότητες (και τις υπηρεσίες) της Σπυράκη και ήταν αυτός που εισηγήθηκε και έπεισε τον Σαμαρά να συμπεριληφθεί η Μαρία Σπυράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας... Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η Σπυράκη στα νιάτα της -κι όχι μόνο- ήταν ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ (γραμματέας του Χημικού της ΠΑΣΠ στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80). Η επιλογή της βέβαια προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις κάποιων που από τα γενοφάσκια τους ήταν δεξιοί και ΝΔ και που ήταν σίγουροι για το ευρωψηφοδέλτιο αλλά αποκλείστηκαν εξ αιτίας της επιλογής της «πρασινοσκουφίτσας» όπως την αποκαλούν κάποιοι στο Μαξίμου και στη Συγγρού.

Από zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: