ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.14

Έρχεται η ώρα της αλήθειας για τους «κυβερνώντες»!


Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές…

Γράφει ο Άγγελος Κολοκοτρώνης

Οι κυβερνώντες δεν διδάχθηκαν τίποτα από την Ιστορία, δεν γνωρίζουν καν τι συνέβη στη διαδρομή των αιώνων σε όλους εκείνους που πρόσκαιρα εξαπάτησαν τους Έλληνες και παρέδωσαν γη και ύδωρ σε όποιον κατακτητή!

Η αναμενόμενη Ανάσταση του Κυρίου, συμπίπτει εφέτος με την σταύρωση του λαού μας. Την ίδια ώρα που ως κύμβαλα αλαλάζοντα τα φερέφωνα της υποδούλωσης της χώρας, έστησαν χορό, για να πανηγυρίσουν την δήθεν διάσωσή μας, αγνοώντας προκλητικά ότι «αι γενεαί πάσαι» στην Ελλάδα, ζουν τον εφιάλτη του αφανισμού τους…

Δήθεν δημοσκοπήσεις…
Μαζί τους και οι πρόδηλοι βαστάζοι του συστήματος, που δεν αποτυπώνουν παρά την ευτέλειά τους σε δήθεν δημοσκοπήσεις, που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά οι φαντασιώσεις των αφεντικών τους, που έχουν το προτέρημα να πληρώνουν καλά! Μόνο που όλες οι φαντασιώσεις είναι προορισμένες να σβήσουν με πάταγο σαν τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

Μελανές ιστορίες…
Ο ιστορικός του μέλλοντος που θα έχει την αναγκαία εκ των πραγμάτων απόσταση, θα καταγράψει τις μελανές ιστορίες αυτής της πολύπαθης χώρας, όσα συμβαίνουν εν ονόματι του λαού, αλλά σε βάρος του, όσα «ξοδεύει» ο Ελληνισμός σε βάθος χρόνου, για να είναι «δεμένοι» με τις καρέκλες του, πολιτικοί άνδρες ανάξιοι ενός ένδοξου έθνους.

Επερχόμενος όλεθρος…
Ακριβώς γιατί η νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου μας, «διανθίζεται» στις μέρες μας με καταστάσεις νέας συρρίκνωσης του Ελληνισμού. Κύπρος, Μακεδονία, σήμερα, Βόρειος Ήπειρος, Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη και τόσα άλλα χθες!
Το ερώτημα είναι αν οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι, μπροστά στον επερχόμενο όλεθρο, να παραμείνουν αδρανείς, μπροστά μάλιστα σε μία εκλογική διαδικασία που είναι μπροστά τους και κατά την οποία έχουν την ευχέρεια να δώσουν αποστομωτική απάντηση. Μία απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι μπορούν για πολύ ακόμη καιρό να μας εξαπατούν, προς χάρη της εξυπηρέτησης ανομολόγητων και ιδιοτελών στόχων.

Ολομόναχοι στο σκοτάδι…
Τα μηνύματα δείχνουν ότι πέφτει πλέον η αυλαία στο θέατρο του παραλόγου. Μερικοί μπορεί και να διασκέδασαν με όλους εκείνους τους γραφικούς, που άλλοτε παρίσταναν τους υπουργούς ή τους μεγάλους παράγοντες, πότε απειλώντας και άλλοτε εξαπατώντας τους Έλληνες. Μόνο που τώρα τελειώνουν όλα αυτά. Οι μουζίκοι αποσύρονται και η πραγματικότητα τους βρίσκει ολομόναχους στο σκοτάδι που οι ίδιοι σκόρπισαν στον τόπο.

Δεν διδάχθηκαν τίποτα…
Τα όποια «μέσα» χρησιμοποίησαν έχουν περιπέσει σε αχρηστία και η Νέμεσις τους περιμένει, αν όχι κάτι χειρότερο. Και συμβαίνει αυτό για το λόγο ότι δεν διδάχθηκαν τίποτα από την Ιστορία, δεν γνωρίζουν καν τι συνέβη στη διαδρομή των αιώνων σε όλους εκείνους που πρόσκαιρα εξαπάτησαν τους Έλληνες και παρέδωσαν γη και ύδωρ σε όποιο κατά καιρούς κατακτητή.

Εθνική Προδοσία…
Για να μην πάμε στον Λουδοβίκο 16ο περί το τέλος του οποίου είναι προφανές ότι δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα και ειδικότερα ότι ο γαλλικός λαός τον κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία της ίδιας της χώρας του από τους εχθρούς της και εξοργίστηκε τόσο με τη βασιλική οικογένεια, που πολιόρκησε το ανάκτορό του και τους συνέλαβε.
Αφού δικάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας ο Λουδοβίκος καταδικάστηκε σε θάνατο με αποκεφαλισμό και οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα.
Ανάλογα παραδείγματα στη σύγχρονη ιστορία υπάρχουν πολλά, με πιο κοντινά αυτά της Τουρκίας του Μεντερές και της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου.

Διαφύλαξη αξιών…
Ο λαός το λέει, με απλό και σοφό τρόπο, τονίζοντας ότι «όλα εδώ πληρώνονται» και, όσοι πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν για τα «λάθη» τους, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Κατά τα άλλα οι εμφανιζόμενοι νεόκοποι «σωτήρες» μας, που εν μέσω μάλιστα των Αγίων Ημερών που διανύουμε, βρήκαν κατάλληλη την ώρα να προσβάλουν το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας, τι θα μπορούσε να πει κανείς;
Πολύ περισσότερο όταν ο Χριστιανισμός έπαιξε αποφασιστικής σημασίας ρόλο στους αγώνες του Έθνους για την Ελευθερία και την διαφύλαξη απαραχάρακτων αξιών.

Κινούνται στο σκοτάδι…
Σε πείσμα όλων αυτών, το Άγιο Φως, θα έλθει και πάλι στην Πατρίδα μας, με την ελπίδα να φωτίσει ακόμη και τους αμετανόητους εχθρούς της, που έμαθαν να κινούνται στο σκοτάδι.
Ίσως καλό είναι να θυμηθούν ότι ένας από τους πλέον διάσημους άθεους όλων των εποχών, ο Μαξ Νορντάου, περί το τέλους της ζωής του έλεγε: «Σας ορκίζομαι στον Θεό ότι… είμαι άθεος»!

Καλή Ανάσταση!

Πηγή «Άλφα Ένα» μέσω Kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: