ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Φοβούνται μην σταματήσει ο κόσμος να υποβάλει φορολογικές δηλώσεις! Απειλούν επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με φόρο ..εξ’ αποστάσεως!


20140416-192251.jpgΔιορία μέχρι τις 20 Ιουνίου έχουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης. Αν δεν το κάνουν, το Υπουργείο Οικονομικών δια χειρός Χάρη Θεοχάρη έδωσε εντολή στις εφορίες να υπολογίζουν οι έφοροι το φόρο σε περίπτωση που η φορολογική δήλωση δεν υποβληθεί ποτέ, ακόμα και δήλωση ΦΠΑ!
Με εγκύκλιό του λοιπόν, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων δίνει εντολή στις υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ, να εντοπίζουν όσες επιχειρήσεις έχουν δηλώσει στο Taxis έστω και μία συναλλαγή την τριετία 2011-2013 (για να θεωρούνται ενεργές).
Σε περίπτωση δεν υποβληθεί δήλωση από μια “ενεργή”εταιρία τότε ο έφορος θα υπολογίζει από το γραφείο του από μόνος του ένα ενδεικτικό ποσό φόρου, με βάση το τι δήλωνε πριν ο υπόχρεος ή τι δηλώνει κατά μέσο όρο ο κλάδος του.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Από φέτος αποσυνδέθηκε η υποχρέωση υποβολής της δήλωσης φόρου από την πληρωμή.


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: