ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Σταύρο, δεν εχεις καβαλήσει λίγο το καλάμι;..

Εντάξει, δεν του το 'πε έτσι ακριβώς ο Οικονομέας. 
"Δεν είναι λίγο καβάλημα καλαμιού το να κάνεις δελτία Τύπου και να λες, ο Σταύρος και ο Σταύρος, με το μικρό όνομα", αναρωτήθηκε, αρχικά, ο παρουσιαστής του πρωινού (MEGA). Και πρόσθεσε: "Σου καταλογίζουν πολύ... lifestyle. Τι είναι αυτό το πράγμα!".
Ο Θεοδωράκης, την είχε έτοιμη την απάντηση: "Κοίτα, Σταύρος ήμουν πάντα. Και στη δημοσιογραφία, είτε ηταν ενα πρεζάκι, μια πόρνη , ενας υπουργός, εγώ τον προσέγγιζα με τον ίδιο τρόπο. Και γενικά για τον κόσμο ήμουν ο Σταύρος. Δεν θα το αλλάξω".
Ο Καμπουράκης, που τον άκουγε χωρίς να τον διακόψει, ξαφνιάστηκε. "Αυτή η ομαδοποίηση.. (πρεζάκι, πόρνη, υπουργός) ηταν κουφή που έκανες", του είπε, μη μπορώντας να κρύψει το γέλιο του...

-από το nonews news

Δεν υπάρχουν σχόλια: