ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

Το ψηφοδέλτιο της πλάκας


Μεγάλη πλάκα έχουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Ανακοίνωσαν το Ευρωψηφοδέλτιο στο οποίο εξέχουσα θέση έχει η Νίκη Τζαβέλλα. Πρώην Λ.Α.Ο.Σ. Τούτο δεν λέει και πολλά, διότι δεν είναι η πρώτη από κει μεριά. Ως μεταγραφή προστέθηκε πρόσφατα στους ήδη μετοικήσαντες Βορίδη, Γεωργιάδη κ.α. Εκείνο που είναι σπαρταριστό είναι ότι η Νίκη Τζαβέλα είναι ήδη Ευρωβουλευτής, και με την ιδιότητά της αυτή παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα, όχι απλό μέλος, αλλά Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Ομάδας «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας», ενώ, αντιθέτως, η Νέα Δημοκρατία είναι ενταγμένη στο «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.» Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν επιτρέπεται να είσαι σε δύο ομάδες ταυτοχρόνως. Μάλλον περιμένει να δει πρώτα αν θα επανεκλεγεί, και μετά θα αποφασίσει πώς χωρίζονται δυο γαϊδάρων άχυρα, ώστε...
να αποκηρύξει το παρελθόν μετά βδελυγμίας. Μεγάλη πλάκα σας λέω!

Δυο λόγια για την Ομάδα «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας». Ωραίες λέξεις στον τίτλο θα μου πείτε. Σωστά. Για να μου το λέτε αυτό όμως, μάλλον δεν θα ξέρετε ότι ακριβώς πάνω από την Νίκη Τζαβέλλα, Πρόεδρος αυτής της Ομάδας είναι ο Νάιτζελ Φαράζ –πρόκειται, αν θυμάστε, για τον Βρετανό Ευρωβουλευτή που επιτέθηκε στον Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού μας εκεί ως προεδρεύοντος της Ε.Ε. Καλό;

Ο Φαράζ είναι ένας μάλλον αστείος τύπος ο οποίος μόλις επιτέθηκε στο Σαμαρά, η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στον Σύριζα και τον κατηγόρησε ότι συντάσσεται με τον Φαράζ, τον ακροδεξιό, τον φασίστα κ.τ.τ. –όχι ότι δεν είναι. Γι αυτό σας λέω έχουν πολύ μεγάλη πλάκα οι τύποι!

Ο Φαράζ είναι ο υποδειγματικός εκπρόσωπος αυτού που ονομάζουμε «Ευρωσκεπτικιστής», πολέμιος της δημοσιονομικής και γενικά της όποιας μεγαλύτερης ενοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μάλλον δυσανεκτικός προς το Ευρώ. Όπως βλέπετε, όσο γράφω, η πλάκα μεγαλώνει.

Ο Φαράζ είναι επίσης υπέρ των δημοψηφισμάτων. Από μόνο του δεν είναι κακό αυτό. Αλλά άντε πιάσε τώρα το αυγό και κούρευτο μες το γενικό αχταρμά των μεταμφιέσεων της ακροδεξιάς, όταν θέλει αυτή να κάνει τη μωρή παρθένα, όπως η Νέα Δημοκρατία.

Έχει κι άλλες πλάκες το ψηφοδέλτιο της πλάκας που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Αλλά νομίζω ότι αυτή η μία που καταπιαστήκαμε εδώ είναι αρκετή για σήμερα.

Υ.Γ. Δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου αν δεν τα ξέρουν αυτά στην Νέα Δημοκρατία ή αν τα ξέρουν και απλώς εύχονται να μην τα μάθετε. Άλλωστε ούτε εγώ θα τα ήξερα, αν δεν με είχε ξεστραβώσει ο φίλος Gerogriniaris εδώ, όπου θα βρείτε και τα πειστήρια των όσων λέω, καθώς και άλλα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

by Sotos

Δεν υπάρχουν σχόλια: