ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Από αύριο σε ισχύ τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας.(αναλυτικοί πίνακες)


Από αύριο σε ισχύ τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας.(αναλυτικοί πίνακες)
Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν σήμερα πολλοί φορολουγούμενοι που έσπυσαν στις εφορίες για να παραλάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους με τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ των σχετικών διατάξεων.
Οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ, επειδή όπως υποστήριξαν δεν είχαν παραλάβει επισήμως τις σχετικές οδηγίες από το υπ. Οικονομικών  πληροφορούσαν τους  ιδιοκτήτες ΙΧ ότι δεν μπορούν να δεχθούν τις αιτήσεις τους. Ευτυχώς μετά από παρέμβαση των αρμοδίων, εστάλησαν αργά το μεσημέρι οι οδηγίες για την εφαρμογή των όσων περιλαμβάνονται στο σχετικό ΦΕΚ και από αύριο όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά.
Δείτε αναλυτικούς πίνακες με τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι πάνε να πάρουν πίσω τις πινακίδες τους ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: