ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.14

Ποιοι θα εκλεγούν ευρωβουλευτές;


Και ξαφνικά, εκεί που βλέπαμε στα καθεστωτικά ΜΜΕ, διάφορες «γλάστρες», (δημοσιογράφους, καθηγητές και διάφορους επιστήμονες) να εμφανίζονται συνεχώς, ως αντικειμενικοί αναλυτές και δημοκράτες, τώρα τους βλέπουμε να φιγουράρουν στα διάφορα ευρωψηφοδέλτια των συστημικών κομμάτων. 
Μιλάμε δηλαδή για τόση αντικειμενικότητα και δημοκρατικότητα.

Ποιοι θα εκλεγούν; Μα φυσικά οι πιο προβεβλημένοι από αυτούς. Ποιοι περιμένετε να εκλεγούν; Μήπως απλοί πολίτες που αγωνίζονται στις διάφορες κινήσεις και κινήματα, με δικά τους έξοδα και που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους;
Μέχρι τώρα, οι ευρωβουλευτές δεν εκλέγονταν. Απλά διορίζονταν από τον κομματικό αρχηγό, ανάλογα με τη δύναμη που είχε το κάθε κόμμα. Τώρα εμείς θα επιλέξουμε τους ευρωβουλευτές υποχρεωτικά από ένα κομματικό ψηφοδέλτιο.

Ποιος όμως τους τοποθετεί στα κομματικά ψηφοδέλτια; Μήπως τα απλά κομματικά μέλη με εσωκομματικές δημοκρατικές ψηφοφορίες. Όχι βέβαια. Τους υποψήφιους τους ορίζουν και πάλι οι κομματικοί αρχηγοί, οι οποίοι γνωρίζουν από πριν ποιοι ακριβώς θα εκλεγούν. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία των αρχηγών και όχι των πολιτών.

Εμείς οι κατ’ επάγγελμα ψηφοφόροι τι θα ψηφίσουμε; Υποχρεωτικά θα διαλέξουμε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και από εκεί θα επιλέξουμε τους πιο προβεβλημένους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Έτσι ενεργούμε εμείς οι εξωκατευθυνόμενοι επαγγελματίες ψηφοφόροι. Αλλά ακόμα και μη προβεβλημένο κομματικό υποψήφιο να επιλέξουμε, στην ουσία τον κάνουμε εμείς προβεβλημένο. 

Η αλήθεια είναι πικρή να λέγεται και θα στεναχωρήσει πολλούς, αλλά πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουμε, ότι είμαστε και εμείς οι ψηφοφόροι μέρος του συστήματος. Είτε πάμε να ψηφίσουμε, είτε δεν πάμε. Είμαστε μέρος ενός συστήματος που δεν μπορεί να διαρραγεί με την ψήφο μας, παρά μόνο με συνταγματικές αλλαγές. Και ποιοι κάνουν αυτές τις αλλαγές; Με βάση το ισχύον Σύνταγμα, μόνο οι κομματικοί αρχηγοί με μεταξύ τους συνεννόηση. Μπίνγκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: