ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Σκοτωμός και εικόνα διάλυσης στη Νέα Δημοκρατία


“ Εκρηκτικό το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος Σαμαρά, το οποίο οδεύει προς συντριβή στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές ”
Για τα καλά έχουν βγει τα μαχαίρια στη Νέα Δημοκρατία, εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών με το τοπίο και τον χάρτη στον χώρο της Δεξιάς να αναδιαμορφώνονται.
Το κλίμα στο κόμμα του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι το καλύτερο, δεδομένου του σχηματισμού διπλών ψηφοδελτίων σε όλες τις μεγάλες Περιφέρειες και δήμους, αλλά και εξαιτίας των σφοδρών αντιπαραθέσεων που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του κόμματος. Ήδη οι Καραμανλικοί βρίσκονται "στα κάγκελα" εξαιτίας της ακροδεξιάς στροφής που επιλέγει για τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και του ψηφοδελτίου που έχει σχηματιστεί για τις ευρωεκλογές.

 Ο "καραμανλικός" υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος, αλλά και παραδοσιακοί παράγοντες, όπως ο Ανδ. Ανδριανόπουλος και ο Χρ. Αγραπίδης, παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη στον Πειραιά την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τον Β. Μιχαλολιάκο. Με βάση και με αυτό το δεδομένο οι γνωρίζοντες τα του Πειραιά υποστηρίζουν ότι η συντριβή του Μιχαλολιάκου δεν θα έχει προηγούμενο. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Βύρωνα Ν. Χαρδαλιάς εγκαταλείπει τον Γ. Κουμουτσάκο για να ενταχθεί ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού. 

Παράλληλα πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δηλώνει ότι "ποτέ δεν συγχώρεσε τον Αντ. Σαμαρά", με αποτέλεσμα να έρχεται για άλλη μια φορά στο προσκήνιο η σφοδρή σύγκρουση Σαμαρικών-Μητσοτακικών, η οποία δημιουργεί ρήγματα στο κόμμα Σαμαρά λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη του Μαΐου. Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μέσω της σαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr ως εξής: "Σιγά μην ζητήσουμε συγχωροχάρτι από τον Δον Κορλεόνε και... Εφιάλτη".

Ταυτόχρονα τόσο ο Ευάγγελος Αντώναρος, όσο και η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνουν αιχμές για το "ευρωψηφοδέλτιο - Δελφινάριο" που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, στο οποίο μετέχουν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ, ακροδεξιοί, μαϊντανοί, αλλά απουσιάζουν φιλοευρωπαϊκές φωνές, όπως αυτή της Μ. Γιαννάκου. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο twitter η οποία έχει ως εξής:"Ανθ' υμών, Γουλιμήδες"...

Καθίσταται αντιληπτό λοιπόν ότι η Νέα Δημοκρατία μόνο ως αρραγές μέτωπο δεν κατεβαίνει στις επικείμενες ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Αντίθετα το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, μπορεί να οδηγήσει σε εκλογική συντριβή, η οποία θα σημάνει και την αρχή του τέλους για την λαομίσητη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: