ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.14

ΧΑΠΑΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΙΔΟΥ!!! 1.200 ευρώ φόρος για ανέργους!


Φόρο που θα φτάνει ακόμη και τα 1.200 ευρώ θα πληρώσουν άνεργοι που συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης, όπως αυτό των πολυδιαφημιζόμενων voucher, και λάμβαναν μηνιαία αμοιβή περίπου 500 ευρώ σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης, αφού τα εισοδήματα αυτά των ανέργων θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης των 3.000 ευρώ και θα φορολογηθούν με 26%.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το www.dikaiologitika.gr, άνεργοι χωρίς κανένα άλλο εισόδημα που απασχολήθηκαν το 2013 μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων όπως αυτό του voucher (Επιταγή Εισόδου στην Εργασία) ή ακόμη και οι απασχολούμενοι στις στατιστικές έρευνες της ΕΛΣΤΑΤ, όπου αμείφθηκαν πέρσι ακόμη και με 300 ευρώ το μήνα θα κληθούν να πληρώσουν φόρο που θα ανέρχεται ακόμη και στα 1.200 ευρώ.

Σύμφωνα με τις οδηγίες για την συμπλήρωση του Ε1 οι παραπάνω αμοιβές από επιδοτούμενα προγράμματα μπαίνουν στον κωδικο 507 του Ε1.

Αυτό σημαίνει ότι τα εισοδήματα αυτά θα φορολογηθούν ως εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις ενεργοποιώντας ταυτόχρονα το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης των 3.000 ευρώ.

Δηλαδή, ο άνεργος που συμμετείχε σε επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας θα φορολογείται με βάση ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης 3.000 ευρώ και με συντελεστή 26%.

Το ποσό του φόρου των 1.200 ευρώ προκύπτει από την φορολόγηση του ποσού με 26% συν την προκαταβολή φόρου για τον επόμενο χρόνο που θα του επιβληθεί και θα φτάνει το 55%.

 Ένας άνεργος εφόσον έχει και ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του αυτό κάνει τα πράγματα ακόμη και πιο δύσκολα για αυτόν αφού θα προσμετρηθεί και το τεκμήριο του αυτοκινήτου.

 Το υπουργείο Οικονομικών καλείται να δώσει λύση στο παραπάνω ζήτημα που έχει προκύψει αφού με αυτόν τον τρόπο θα απαξιωθούν τελείως τα προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί για το 2014 και θα αφορούν περίπου 440.000 ανέργους.

 Ήδη οι άνεργοι έχουν απαξιώσει στην συνείδηση τους τα εν λόγω προγράμματα αφού στο πρόγραμμα της επιταγής εισόδου για παράδειγμα έχουν ανακοινωθεί ήδη τρεις φορές νέα αποτελέσματα από επιλαχόντες της προκήρυξης αφού οι άνεργοι επιτυχόντες δεν ανταποκρίνονται τελικώς στην ενεργοποίηση της επιταγής εισόδου για την κατάρτιση τους και τελικά ένα ενδεχόμενο να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν επιδότηση για τους προσλάβουν.


Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: