ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.14

Πέφτουν οι μάσκες των αμοραλιστών


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
twitter: @egerssi

 
Διαβάζω στις καθημερινές εφημερίδες πως το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών της Μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας θα «κοσμούν» ο Κυριάκος Βελόπουλος (ψήφισε ως βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ το πρώτο Μνημόνιο), ο Γιώργος Κύρτσος (συμμετείχε στις Εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου του 2012 με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ) και η Νίκη Τζαβέλα (Ευρωβουλευτής, εκλεγείσα με το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ το 2009).
 
Θα συνυπολογίσουμε πως ήδη στη ΝΔ κατά το πρόσφατο παρελθόν προσχώρησαν οι πρώην Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, Μάκης Βορίδης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ) και Άδωνις Γεωργιάδης (υπουργός Υγείας της δικομματικής σημερινής συγκυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) καθώς επίσης, οι πρώην Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, Πλεύρης, Μαρκάκης, Ροντούλης, Ανατολάκης.
 
Σε αυτές τις πολιτικές μεταλλάξεις χωρίς καμιά ντροπή, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό κοινό σημείο που όλους αυτούς τους ενώνει. Όλοι οι προαναφερόμενοι ήταν και εξακολουθούν να είναι πολιτικοί καιροσκόποι, αμοραλιστές, νεοφιλελεύθεροι και νεοταξίτες. Η πολιτική τους σκέψη δεν διαμορφώνεται από την ανιδιοτελή αγάπη προς την πατρίδα και την προσφορά προς τον Ελληνικό λαό, αλλά διαμορφώνεται από μια υπέρμετρη αλαζονική στόχευση, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξή τους σε θώκους της εξουσίας από όπου θα αντλούν προβολή και οικονομική ευρωστία.
 
Κάποτε,  με τους περισσότερους εξ αυτών συμπορευτήκαμε στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Σε ένα κόμμα που στην ιδεολογική του ταυτότητα είχε σε πρωτεύουσα θέση τον πατριωτισμό προς την πατρίδα και το λαό της. Σε ένα κόμμα που ως προμετωπίδα είχε το σύνθημα «ρήξη και ανατροπή στο σάπιο κατεστημένο». Σε ένα κόμμα που πολεμούσε το σαθρό πολιτικό Σύστημα το οποίο ήταν υποταγμένο στους μεγαλοεκδότες, μεγαλοεργολάβους που λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα. Μαζί, κάποτε πολεμούσαμε τους Λαμπράκηδες, τους Μπομπολαίους κ.α. από το ίδιο πολιτικό μετερίζι. Από εκείνο το μετερίζι που μας ένωσε ο όρκος αγώνος που δώσαμε ως σύνορκοι: «Ορκίζομαι να εργάζομαι για το καλό του Έθνους και την ευημερία του λαού μας. Δεσμεύομαι εις την τήρηση των κανόνων της Ορθοδοξίας, της οποίας την πορεία θεωρώ αμετακλήτως κοινή και αδιαίρετη με αυτή της πατρίδος. Να κρατήσω ζωντανές τις προγονικές αξίες και παραδόσεις. Να διαφυλάσσω τις παρακαταθήκες και επιταγές των αγωνιστών της εθνεγερσίας, υποσχόμενος συνέπεια και συνέχεια στο έργο τους. Να υπερασπιστώ την ανεξαρτησία- αυτονομία – αυθυπαρξία της χώρας έναντι της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και κάθε επιβουλής από όπου και αν προέρχεται. Για μια Ελλάδα μεγάλη, ισχυρή, ελεύθερη, ανεξάρτητη, κυρίαρχη και δυνατή σε ανατολή, βορά, νότο και δύση. Το έθνος και ο λαός να προτάσσονται και αυτής της ζωής μου. Ο Θεός ας στηρίζει τους αγώνες μας προς Δόξα της πατρίδος και της Πίστεως μας». 
 
Κατά το παρελθόν πολλές φορές κατάγγειλα στα επίσημα όργανα του κόμματος και στον ίδιο τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, όντας τότε ο υπογράφων υψηλόβαθμο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ, όλους όσους παραπάνω αναφέρω.
 
Πιο συγκεκριμένα: Με συνεχείς επιστολές μου – οι οποίες πολλάκις έχουν δημοσιευθεί – κατήγγειλα τους όψιμους πατριώτες Γεωργιάδη και Βορίδη πως ως Βουλευτές ενός Πατριωτικού και Λαϊκού κόμματος, έγιναν κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού και με αυτή τη ρητορική τους προσπάθησαν να το μετατρέψουν σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης. Κατήγγειλα επίσης, στον αρχηγό του κόμματος πως η πολιτική ιστορία διδάσκει ότι τα κόμματα πρέπει για να μην αντιμετωπίσουν αδιέξοδα στο μέλλον και που θα τα οδηγήσουν στην εξαφάνισή τους, θα πρέπει να ακολουθούν με συνέπεια την χαραγμένη ιδεολογική και πολιτική τους γραμμή, η οποία μάλιστα είχε ζυμωθεί και αποφασισθεί από τα ιδεολογικά συνέδρια του κόμματος. Αποτέλεσμα, οι Γεωργιάδης – Βορίδης «πέρασαν» την γραμμή τους, ο Καρατζαφέρης τους υπερασπιζόταν, αγνοώντας τον υπογράφοντα και ο ΛΑ.Ο.Σ διαλύθηκε!!!
 
Δυο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές του 2009 (7 Ιουνίου) ο Γιώργος Καρατζαφέρης, επέλεξε τη Νίκη Τζαβέλα, προκειμένου να «κοσμήσει» την πρώτη θέση  στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. Μόλις ανακοινώθηκε αυτή η υποψηφιότητα, διατύπωσα στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, σε συνάντηση που είχα μαζί του, την έντονη διαφωνία μου γι΄ αυτή την προσβλητική προς τα στελέχη μας και τη λαϊκή μας βάση, προσωπική του επιλογή, δλδ της Νίκης Τζαβέλα. Στις οργισμένες δε, αιτιάσεις μου, απάντησε αποφεύγοντας να με κοιτάξει στα μάτια και κοιτώντας προς το ανοικτό παράθυρο, ό,τι: «Η Τζαβέλα είναι το κλειδί που θα μου ανοίξει την πόρτα του συστήματος». Και πως μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν η Νίκη Τζαβέλα υπήρξε π. Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ, αντιπρόεδρος της Intracom, αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, διευθύντρια της διεθνούς ανάπτυξης του ΑΝΤ1 για τα Βαλκάνια και σύμβουλος του Μ. Κυριακού στον ΑΝΤ1, συνεργάτης της οικογένειας Λάτση, σύμβουλος του επιχειρηματία Ε. Μυτιληναίου. Δηλαδή, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η Νίκη Τζαβέλα ήταν εκείνο το αξιόπιστο πρόσωπο του επιχειρηματικού κεφαλαίου των εργολάβων Δημοσίων έργων και «διαμορφωτών» της κοινής γνώμης της πατρίδος μας.
 
Πριν από τις Εθνικές εκλογές του Μαΐου 2012, όταν αυτοβούλως ο Γιώργος Καρατζαφέρης συμπεριέλαβε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ, τον νεοφιλελεύθερο - άνθρωπο των αγορών - Γιώργο Κύρτσο, του απέστειλα επιστολή η οποία  μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έτσι, η έλλειψη οποιουδήποτε προγραμματισμού, η ανυπαρξία περιφερειακής και κεντρικής οργάνωσης καθώς επίσης, η πολιτική και ηθική εξόντωση των πιο ικανών στελεχών σου, αποτελούν τις βασικές αιτίες της σημερινής κατάστασης. Με μοναδικούς συνεργάτες σου, τους νεοφιλελεύθερους νεοταξίτες, Νίκη Τζαβέλα  και Γιώργο Κύρτσο καθώς επίσης όλες εκείνες τις διαχρονικές καταστροφικές αποκλειστικές φίλες σου, που διαχρονικά διοικούσαν το κόμμα, δεν ήταν ποτέ φυσικά δυνατόν, να παραχθεί αξιόπιστος πολιτικός λόγος, ικανός να συσπειρώσει τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Όμως, ο εθνικοπατριωτικός χώρος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ούτε να ταυτιστεί με τις εγγενείς αδυναμίες τις δικές σου και του στενού σου περίγυρου». Το αποτέλεσμα ήταν ο κόσμος να «γυρίσει» την πλάτη σε τέτοιες επιλογές και βέβαια ο ΛΑ.Ο.Σ να διαλυθεί!!!
Ωστόσο, παρ΄ ότι στην πολυετή πολιτική διαδρομή μου, έχω δει και έχω διαπιστώσει αφάνταστες και απίστευτες μεταλλάξεις ανθρώπων, εν τούτοις δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Κυριάκος Βελόπουλος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Όμως, παρ΄ ότι ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με το κόμμα της ΝΔ, γιατί δέχτηκε αντιδράσεις από τον λαό που τον στηρίζει επί 20ετία, εν τούτοις για μένα είναι ήδη κατακριτέος από τη στιγμή που το σκέφτηκε και μόνο. Γιατί, θα του θυμίσω πως το «δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού». Και το ιστορικό αυτό ατόπημα το έχει διαπράξει και κατά το παρελθόν. Τότε, τον Μάιο το 2012 πριν από τις Εθνικές εκλογές, που ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς, σήμανε πανστρατιά των δεξιών δυνάμεων και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, μετά τους πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Θάνο Πλεύρη και Γιώργο Ανατολάκη, και ο Κυριάκος Βελόπουλος, όπως και ο Παύλος Μαρκάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού. Βέβαια, προηγήθηκαν διαδικαστικές συναντήσεις στο σπίτι του Θανάση Μπούρα, Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, στην Κηφισιά.
 
Θα πρέπει όμως, να γνωρίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος πως είναι ένοχος από τη στιγμή που ως σκέψη και μόνο πέρασε από το μυαλό του η προσχώρηση στη Μνημονιακή ΝΔ, του κόμματος δηλαδή, των διεθνών αγορών, του κόμματος που συνεταιρίζεται με τους τοκογλύφους-δανειστές μας, του κόμματος που έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό, του κόμματος που έχει απεμπολήσει και έχει εκχωρήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, του κόμματος που συνειδητά έχει δημιουργήσει Γενοκτονία του Έθνους μας. 
 
Γιατί, γνωρίζει πολύ καλά ο Κυριάκος Βελόπουλος, πως «άπαξ προδότης, πάντα προδότης», όπως εκείνος είπε, στον φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη σε ζωντανή εκπομπή της Έλλης Στάη, στις 23 Απριλίου 2012, προ των εκλογών! Τότε που υπεραμυνόταν των θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ και του Καρατζαφέρη με την ελπίδα πως θα είναι και πάλι Βουλευτής. Τότε που θεωρούσε, πως δεν μπορεί  να συνομιλεί με αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να ξεπουλήσουν και να αποκρατικοποιήσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
https://www.youtube.com/watch?v=G8HBUCq3fTc  (5:50) 
Συνεπώς, Κυριάκο μου, με αυτούς τους πολιτικούς δολοφόνους επανειλημμένως συνομίλησες και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα το πράξεις εκ νέου στο μέλλον. Δυστυχώς, με λύπη μου σου λέω, πως έχεις απολέσει οριστικά την «έξωθεν καλή μαρτυρία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: