ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.14

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΛΑΝΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ!!!! ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Κλαυθμός και οδυρμός στον ΔΟΛ: Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Γεωργιάδη για τα περί δήθεν οφσορ και σκάφους Καμμένου, σύμφωνα με την δικαιοσύνη.
Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Αυτή την φορά για τους ισχυρισμούς περί σκάφους που διατηρούσε σε οφσορ για να φοροδιαφεύγει κλπ. Το δικαστήριο μπήκε στην…
ουσία της υπόθεσης και έκρινε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι συκοφαντικοί και ψευδείς, με μία απόφαση που όμως δεν αναμένουμε να την δούμε σε 3 πρωτοσέλιδα των Νεων, όπως παρήλασαν οι εν λόγω ισχυρισμοί.
Το σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι αλλού: Η εκδίκαση των αγωγών Καμμένου κατά ΔΟΛ, όπου εκεί πραγματικά αναμένονται σοβαρότατες εξελίξεις, καθότι ο ΔΟΛ είναι υπότροπος, για προγενέστερες συκοφαντικές δημοσιεύσεις κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ (την περίοδο που ο Καμμένος ήταν βουλευτής της ΝΔ και αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων).
Βεβαίως ο ΔΟΛ είχε όλα τα μέσα για να κάνει δημοσιογραφική έρευνα και να διαπιστώσει το ψευδές των καταγγελιών, πράγμα που δεν έπραξε. Έτσι, η απόφαση αναμένεται …εκκωφαντική! Εκτός εάν ο οργανισμός είχε κρίνει πως συμφέρει καλύτερα ο δανεισμός δεκάδων εκατομμυρίων Ευρώ, σε σύγκριση με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ που θα κληθεί να καταβάλλει σε ενδεχόμενη δικαστική απόφαση.
Το περίεργο της συγκεκριμένης απόφασης είναι ότι ενώ η πρόεδρος εισηγείται την αποζημίωση των 100 χιλιάδων Ευρώ, η απόφαση καταλήγει στα 15,000 Ευρώ. Αλλά δεν είναι το μόνο “περίεργο” που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες…
Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ.....ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ
http://olympiada.files.wordpress.com/2014/04/cf83cf85cebacebfcf86ceb1cebdcf84ceb9ceb5cf82-cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf82-ceb4ceb9cebaceb1cf83cf84ceb9cebaceb7-ceb1cf80cebfcf86.jpg

ΚΑΙ Η....ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!


http://olympiada.files.wordpress.com/2014/04/cebaceb1cf84ceb1ceb4ceb9cebaceb7-ceb3ceb5cf89cf81ceb3ceb9ceb1ceb4ceb7-cf83cebaceb1cf86cebfcf83-cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf83.jpg
dynati-ellada.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: