ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.14

ΤΟ REUTERS "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ" (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ) ..ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ

Το Reuters αποκάλυψε το σχέδιο μείωσης του ελληνικού χρέουςΕπιμήκυνση των δανείων σε 50 χρόνια και μείωση επιτοκίων ετοιμάζει η ευρωζώνη για την μείωση του ελληνικού χρέους ανέφερε πριν από λίγο το πρακτορείο Reuters.

Οι λέξεις ''κούρεμα χρέους'' δεν υπάρχουν στο δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου, αφού η λύση αυτή έχει καεί εδώ και καιρό.

- Επέκταση της ωρίμανσης των δανείων διάσωσης από 30 σε 50 χρόνια

- Και ταυτόχρονη μείωση των ελληνικών επιτοκίων

Σύμφωνα με το Reuters ''ένας από τους λόγους πίσω από την επιτυχία της επιστροφής στις αγορές την Πέμπτη ήταν η γενικευμένη προσδοκία των επενδυτών πως η Ευρώπη θα διευκολύνει την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους''.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως απάντησε στο διεθνές πρακτορείο κοινοτικός αξιωματούχος για το σχέδιο μείωσης του ελληνικού χρέους.
''Ποιος ήταν ο πρωθυπουργός της Βρετανίας που αποπλήρωσε το χρέος του Λονδίνου προς τις ΗΠΑ για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η απάντηση είναι ο Τόνι Μπλερ, περισσότερα από 60 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου. Μάλιστα, η Βρετανία ακόμα έχει χρέος προς την Ουάσιγκτον που εκκρεμεί από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: