ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

Σουλτς: Απαράδεκτη η ερώτηση Χουντή για τις μίζες!



Ενώ το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επανέρχεται με νέα στοιχεία, σχετικά με μίζες εκατομμυρίων της γερμανικής εταιρίας Rheinmetall Defence Electronics (RDE), σε Έλληνες αξιωματούχους, για οπλικά συστήματα, την περίοδο 2008-2011, ο γερμανός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος Πρόεδρος της Κομισιόν με τους Σοσιαλδημοκράτες, κ. Σουλτς, απορρίπτει ως απαράδεκτη σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή που είχε κατατεθεί από τον Φεβρουάριο.

Στην ερώτησή του, ο Νίκος Χουντής, αφού εξέθετε την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Βιομηχανιών, ζητούσε από την Επιτροπή τους λόγους για τους οποίους η Γερμανία εξακολουθεί να είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν έχει επικυρώσει «ούτε τη σύμβαση ποινικού δικαίου του Συμβουλίου της Ευρώπης περί διαφθοράς ούτε τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά της διαφθοράς», καθώς και εάν «οι αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής παρακολουθούν την εν λόγω υπόθεση».

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι, αντί απάντησης εκ μέρους της Κομισιόν, απάντησαν οι υπηρεσίες του κ. Σουλτς πως η ερώτηση δεν κατατέθηκε με απόφαση του ίδιου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, διότι έκρινε ότι το θέμα «υπερβαίνει την αρμοδιότητα και την ευθύνη της Επιτροπής».

Σημειώνεται ότι η αιτιολογία της απόρριψης είναι έωλη, εφ’ όσον και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υιοθετήσει τη Σύμβαση του ΟΗΕ κατά της διαφθοράς, την οποία η Γερμανία αρνείται να επικυρώσει. Οφείλει επίσης η Επιτροπή, να παρακολουθεί υποθέσεις ενδεχόμενων δωροδοκιών, ακόμη και αν για αυτές έχουν επιληφθεί τα εθνικά δικαστήρια.

Πηγή:  koutipandoras.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ψιλοδιάβαζα για τις μίζες της Ερικσον. Σκάνδαλο λένε ισάξιο της Ζημενς. Το σκέπασαν με Μπαλτάκο-ΧΑ. Κανείς δεν μιλάει για αυτό ούτε οι ελεύθεροι μπλόγκερς.