ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.4.14

Σαμαράς.ΘΑ σας "εξαφανίσουμε"...Σπίτια στους αστέγους τάζει τώρα ο Ψυχάκιας...


samaras-den-epistrefo

Οσο πλησιάζει η μέρα της κάλπης τόσο εφαρμόζει η κυβέρνηση το σύστημα Μαυρογιαλούρου. Το μόνο που δεν έχει υποσχεθεί μέχρι τώρα είναι να μας κάνει και…παιδιά μια και ποτάμια μας έφεραν.
 Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αφού συνέχισε την πολιτική του GAP και οι πολίτες προσεχώς θα χάνουν και τα σπίτια τους ανακοίνωσε ότι δημιουργεί “κοινωνική κατοικία” για τους αστέγους.

Επειδή όμως είμαστε ψιλιασμένοι ρωτάμε : Που θα βρίσκει τα σπίτια η κυβέρνηση; Μήπως θα είναι από τα κατασχεμένα; Ξέρει κάτι ο Σαμαράς για κατασχέσεις που έρχονται προσεχώς που θα γιγαντώσουν το κύμα των αστέγων;


Για την ιστορία η δήλωση Σαμαρά: «Η κυβέρνηση στηρίζει την οικογένεια. Κοιτάμε τι μπορεί να δώσει το κράτος σε όσους δεν έχουν. Το πρώτο μέτρο που παίρνουμε ως κράτος για τους άστεγους είναι η κοινωνική κατοικία. Όσα κτίσματα ανήκουν στο κράτος και μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε αναμένεται να τα χρησιμοποιήσουμε για τους άστεγους. Επίσης συνεργαζόμαστε με την ιδιωτική πρωτοβουλία και σε όσους μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια» .



[olympia.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: