ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

"Ξαναχτύπησαν" στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις γυναίκες που βοηθούν τους αδύναμους - Άφησαν 50.000 ευρώ στην αγορά


`Ξαναχτύπησαν` στη Βαρβάκειο οι μυστηριώδεις γυναίκες που βοηθούν τους αδύναμους - Άφησαν 50.000 ευρώ στην αγοράΜια πασχαλιάτικη ιστορία ανθρωπιάς διαδραματίστηκε νωρίς το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά. Δέκα πλούσιες γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν...
την ανωνυμία τους πλήρωσαν το κρέας όσων τυχερών πολιτών ψώνιζαν εκείνη την ώρα στην αγορά. "Αφησαν 50.000 ευρώ μετρητά" λέει στο Newsit o Πρόεδρος των Κρεοπωλών Κλεάνθης Τσιρώνης. 
Το ίδιο ειχαν κάνει και τα Χριστούγεννα και ευχόμαστε να το ξανακάνουν λένε οι έμποροι της Βαρβακείου.
Τρέλαναν την αγορά οι...καλές σαμαρείτισσες!



Οι πλούσιες γυναίκες έφτασαν νωρίς το πρωί στη Βαρβάκειο αγορά με τα πανάκριβα τζιπ τους. Μάλιστα για λίγα λεπτά έκλεισε η οδός Αθηνάς περιγράφουν στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες.


Στη συνέχεια ξεχύθηκαν μέσα στην αγορά και ακροβολίστηκαν σε όλα τα σημεία προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να ευεργητηθεί απο την καλή τους πράξη.




Σε άλλον πλήρωσαν το αρνί και το κατσίκι, σε άλλον τον κιμά, σε αλλον το μοσχάρι, οτι κράταγε ο καθε ένας και ετοιμαζόταν να το πληρώσει, οσο και να έκανε, έπαιρνε τα προϊόντα δίχως να καταβάλλει ούτε ένα ευρώ και τον λογαριασμό τον πλήρωναν οι...καλές σαμαρείτισσες!

Οπως καταλαβαίνετε ο κόσμος τις αποθεώσε, το ίδιο και οι έμποροι καθώς όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης "άφησαν στην αγορά 50.000 ευρώ και μάλιστα πλήρωσαν μετρητά. Το έκαναν τα Χριστούγεννα, το έκαναν τώρα και ελπίζουμε να το ξανακάνουν".


Αφου έμειναν μία ώρα στην αγορά, έφυγαν, επιβιβάστηκαν στα πολυτελή τζιπ τους και εξαφανίστηκαν δίχως να αποκαλύψουν την ταυτοτητα τους σε κανέναν.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: