ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.4.14

Οι άνεργοι και η «θαυματουργή ανάρρωση» της χώρας


Οι άνεργοι και η «θαυματουργή ανάρρωση» της χώρας
Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης
Φτιάχνουν κλίμα…
«Κάτω από 5% η απόδοση νέου ομολόγου» (Καθημερινή)
«Τεράστια επιτυχία. Οι αγορές έδωσαν αποστομωτική απάντηση» ( Έθνος)
«Μεγάλη επιτυχία η έξοδος στις αγορές» (Το Βήμα)
«Μικρή υποχώρηση της ανεργίας» (Έθνος)
«Το κοινωνικό μέρισμα για τους ένστολους» (Ημερησία)
«Προσφορές άνω των 20 δις. για το πενταετές» (Ναυτεμπορική)
Dow Jones (τους διαψεύδει) «Στα 17 δις. η ζήτηση για το πενταετές ομόλογο»
«Η θαυματουργή ανάρρωση της Αθήνας» (Ημερησία).
Φτιάχνουν κλίμα τα συστημικά ΜΜΕ. Έρχονται και οι ευρωεκλογές, αλλά το θέμα είναι να ξεχαστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα η υπόθεση Μπαλτάκου. Πνίξτε οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία του Μπαλτάκου που μας γελοιοποίησε.. Εδώ βγαίνουμε στις αγορές. Ζητήσαμε 2,5 δις., μας πρόσφεραν… «20», πήραμε τα τρία (δις. ) -για να μη παρεξηγηθώ- και φύγαμε. Ήλθε και η (Κ)Αγγελα ο «Θεός» μας, να μας πει «πάτε καλά, συνεχίστε έτσι!»
Φτιάχνουν κλίμα…
Ε, θα βρεθούν και πέντε δέκα sites στο διαδίκτυο που θα αναμεταδώσουν… copy paste τις «ειδήσεις» αυτές (έτσι ασκούν μερικοί τη δημοσιογραφία σήμερα), εντάξει, να το κλίμα, αλλάξαμε την Ελλάδα!
Η τραυματισμένη δημοκρατία , μπλεγμένη με χρυσαυγίτες, καθημερινά τερατώδη ψέματα και «επιστράτευση» συστημικών ΜΜΕ, να παρουσιαστεί το μαύρο άσπρο, δεν λειτουργεί ούτε «αναρρώνει θαυματουργά» από τη μια μέρα στην άλλη. Καλύτερα από τους ίδιους τους κυβερνώντες το γνωρίζουν τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων και ανέργων πολιτών. Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ του συνάδελφου Βαγγέλη Τριάντη που δημοσιεύτηκε στο e-reportaz αυτές τις μέρες. Ιδού ένα απόσπασμα από την Ελλάδα που… ανάρρωσε: « Είμαστε νέοι-ες, έως 29 ετών, «ωφελούμενοι» της επιταγής -voucher-«εισόδου στην αγορά εργασίας» από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Είμαστε οι νέοι-ες που δεν δουλεύουμε, αλλά “μαθητεύουμε”. Εμείς, που παράγουμε έργο, αλλά δεν είμαστε εργαζόμενοι, εμείς, που περιμένουμε μήνες να πληρωθούμε, εμείς που είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, καθώς δε συμπεριλαμβανόμαστε σε κανένα νόμο, εμείς που φορολογούμαστε κανονικά, χωρίς να έχουμε ένσημα…».
Και με πανηγυρισμούς, ομόλογα, φιλοξενίες τοκογλύφων σε πλακιώτικες ταβέρνες, επιστράτευση ευρωκαρεκλοκένταυρων για θετικές δηλώσεις (μέχρι χθες μας έδειχναν το… μεσαίο δάχτυλο), κλείσιμο πέντε σταθμών μετρό και αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας, περιμένουν οι κυβερνώντες να τους πιστέψει ο κόσμος. Κούνια που τους κούναγε! Και προσπαθούν εναγωνίως με τα συστημικά ΜΜΕ να φτιάξουν κλίμα.
Είναι πολλά τα λεφτά, όχι αυτά από τα ομόλογα, τα άλλα…


Δεν υπάρχουν σχόλια: