ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ 220 ΑΣΘΕΝΕΙΣ «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ» ! ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΛΛΑΔΙΟ!


Με Εντολη Σαμαρά 220 ασθενείς «στο δρόμο» ! Κλείνει η ψυχιατρική κλινική Παλλάδιο!
Νέο ΣΟΚ στην υγεία! Κλείνει η ψυχιατρική κλινική Παλλάδιο! 70 άνεργοι, 220 ασθενείς «στο δρόμο»!
Την αναστολή λειτουργίας της ψυχιατριακής κλινικής «Παλλάδιο» ανακοίνωσε η Ένωση Ψυχιατρικών Κλινικών Ελλάδος.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Αλαφούζος, αυτό ήταν αποτέλεσμα τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που της δημιούργησε η μη εκπλήρωση από την πλευρά του ΕΟΠΥΥ των οικονομικών του υποχρεώσεων.
Σημειώνει ακόμη πως εδώ και πολλούς μήνες, η Ένωση Ψυχιατρικών Κλινικών Ελλάδος, είχε προειδοποιήσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «με τη συνεχιζόμενη αθέτηση, από την πλευρά ΕΟΠΥΥ, των υποχρεώσεών του προς τις κλινικές και τις μονομερείς αποφάσεις τους περί εφαρμογής rebate και claw back, θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη αδυναμία της λειτουργίας τους».
Προσθέτει πως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι 220 ψυχικά πάσχοντες να πρέπει άμεσα και με ευθύνη του κράτους, να μεταφερθούν και να νοσηλευτούν σε άλλες δομές ψυχικής υγείας, ιδιωτικές ή δημόσιες, ή να μείνουν κυριολεκτικά στους δρόμους, παράλληλα, με 70 άτομα άνεργα. Όπως λέει, οι δύο πρώτες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις, είναι πρακτικά αδύνατες γιατί τα δημόσια ψυχιατρικά νοσοκομεία έχουν ουσιαστικά αναστείλει την λειτουργία τους και σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες οδεύουν προς την οριστική διάλυσή τους, καθώς και διότι οι ιδιωτικές κλινικές είναι σε πλήρη αδυναμία να γίνουν αποδέκτες αυτών των ασθενών και από άποψη πληρότητας, αλλά κυρίως γιατί όλες βρίσκονται στην ίδια δεινή οικονομικήnt θέση με αυτήν της κλινικής «Παλλάδιο».
Η Ένωση ζητεί από τους αρμοδίους -το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ- να δώσουν άμεσες λύσεις, προειδοποιώντας πως «αύριο θα είναι αργά, γιατί, όπως αναφέρει, τον δρόμο που άνοιξε το «Παλλάδιο» είναι έτοιμες να ακολουθήσουν, και οι άλλες κλινικές του χώρου και μάλιστα πολύ σύντομα.

http://netakias.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: