ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

Ο Άδωνις και το φάντασμα του Κομμουνισμού



Με τον Άδωνι έχουμε ασχοληθεί συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια. 
Έχουμε καταγράψει την παραληρηματική γελοιότητα αυτού του τηλεπλασιέ και τις ναρκισσιστικές ψυχώσεις του ακροδεξιού πολιτικού του κιτς σε όλες τις «πολυεδρικές» διαθλάσεις του. Σήμερα, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ο αλαλάζων (τηλεοπτικώς) αυτός κλόουν δίνει και το στίγμα της φρενοβλαβούς κυβερνητικής κακουργίας και του δωσιλογισμού.

Σηματοδοτεί με τον πιο κραυγαλέο τρόπο το κυβερνητικό ΟΝΕΙΔΟΣ, το σαδιστικό ηδονισμό των «εκτελεστών συμβολαίων θανάτου», την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της Πολιτικής, κάθε Ηθικής και Ανθρώπινης αξίας: Ο ψυχοπαθής ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ. 

Σε αυτό το κείμενο θα περιοριστούμε σε ένα ιδιαίτερο ψυχωτικό χαρακτηριστικό του: Στην υστερική του έξαψη και ανοησία που συνίσταται στο να βλέπει κάθε τι που δεν χωράει στο ραχιτικό και «χαλασμένο» μυαλό του σαν «κομμουνισμό». 

Το άρθρο του Μπογιόπουλο, «Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές»,μας έδωσε το αρχικό έναυσμα… 
Το άρθρο ΕΔΩ: 
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/03/blog-post_21.html
 

Το ξεκαρδιστικό σώου με τον Τράγκα, το «έναυσμα» το μετέτρεψε σε «απόφαση». 

Το σώου αυτό ανάμεσα σε δύο «ήρωες» της ακροδεξιάς φιλοσοφίας και υστερικής δημοκοπίας, δεν βγάζει μόνο πολύ γέλιο, αλλά αποτυπώνει το επίπεδο και το γλωσσικό οπλοστάσιο δύο «ακτιβιστών» και «τηλεβόλων» του τηλεοπτικού θεάματος, οι οποίοι σιτίστηκαν στο ίδιο παχνί. 

Το στοιχείο, όμως, που μας ενδιαφέρει εδώ είναι η νοσηρή εμμονή του Άδωνι να αφορίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του, ακόμα και τον Τράγκα, σαν κομμουνιστή!!! 

Διαβάστε, ακούστε και απολαύστε τους σπαρταριστούς αυτούς διαλόγους του πολιτικού σώου, υψηλού πολιτικού επιπέδου (!), εδώ: 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8940.html
 

 

Το φάντασμα του κομμουνισμού τον κυνηγάει τον Άδωνι, του έχει γίνει εφιάλτης. Παντού βλέπει κομμουνιστές και από όλες τις γωνίες ξεπετάγονται κομμουνιστές. 

ΟΙ μόνοι ΜΗ κομμουνιστές είναι ο Άδωνις και οι πολιτικοί του «νονοί» κάθε φορά. 

Αυτήν την ψύχωση ο Άδωνις δεν την απέκτησε τώρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Την έχει από παλιά. Όταν έφτυνε αυτούς που γλείφει σήμερα: Τότε αυτούς που έφτυνε (και τώρα γλείφει) ήταν «αριστεροί»!!! 

Τον Ιούνιο του 2008 είχε δώσει μια συνέντευξη στον «Ελεύθερο Κόσμο» και υποστήριζε, με το γνωστό κομπασμό του (κομπασμός ανοησίας) ότι κυβερνάει ο σοσιαλισμός και η «δεξιά είναι υπό διωγμό». 

Μας έλεγε τότε ο Άδωνις τις εξής ανεγκέφαλες και χυδαίες ταχυδακτυλουργίες: 

Ότι η κυβέρνηση (της Ν.Δ. τότε), το «εκσυγχρονιστικό κράτος και παρακράτος ήταν «αριστερά» που είχαν κηρύξει πόλεμο στο μόνο γνήσιο κομμάτι της δεξιάς, στον ΛΑΟΣ!!! 

Και ακόμα: Το 95% των δημοσιογράφων επειδή είχαν περάσει από την «αριστερά» είχαν επιβάλει καθεστώς «αριστερής» τρομοκρατίας. 

ΔΗΛΑΔΗ οι «νταβάδες» (τσιράκι των οποίων είναι ο Άδωνις) είχαν μεταλλαχτεί σε «αριστερά» και είχαν κηρύξει πόλεμο κατά της «δεξιάς»!!! 

ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ που ο Καρατζαφέρης και ο θίασός του κάνανε καθημερινές παρελάσεις από τα κανάλια!!!
 

Διαβάστε το κείμενο: «Ο Άδωνις και οι δεξιοί είναι υπό διωγμόν!!!» 

ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2489
 

Μετά, αυτοί οι «αριστεροί» που κυβερνούσαν τη χώρα και είχαν κηρύξει πόλεμο στη Δεξιά μεταλλάχτηκαν, μια και ενώθηκαν με το θίασο του ΛΑ.Ο.Σ 

Σήμερα που κυβερνούν οι ίδιοι οι παλιοί δωσίλογοι του 4ου Ράιχ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μέσα και ο Άδωνις) άλλαξαν και οι «αριστεροί» και «κομμουνιστές»: Είναι ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν αποδέχονται την κυβέρνηση των δωσίλογων. Δηλαδή ολόκληρος ο ελληνικός λαός!!! 

Να, γιατί, όσοι χλευάζουν το «όνειδος» της ψυχωτικής κυβερνητικής κακουργίας (τον Άδωνι) μεταλλάσσονται αυτόματα σε «κομμουνιστές».Ακόμα και ο Τράγκας… 

Η παράνοια του τηλεπλασιέ είναι δίχως όρια…
 

Αύριο που θα τον κάψουν οι «νταβάδες» του (θα είναι από τα πρώτα αναλώσιμα υλικά τους) ΤΟΤΕ ο Άδωνις θα χαρακτηρίζει τσιριχτά αυτούς τους «νταβάδες» σαν «κομμουνιστές»… 

Η ώρα για τον Άδωνι πλησιάζει, αλλά ο άμοιρος ζει μέσα στις εμμονές της ναρκισσιστικής του τύφλωσης…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βλαμενος ειναι ρε παιδια ,τρελαμενο ανθρωπακι που ξαφνικα τουκτσε η εξουσια και δειχνει τον πραγματικο εαυτο του.