ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.3.14

Πουτ δε Κριμαία ντάουν... Ρώσοι ετοιμαστείτε να πεθάνετε από το εμπάργκο των Σαμαροβενιζέλων! Θα σας αφανίσουμε!


Ζούμε για την στιγμή που ο υπουργός Εξωτερικών Βενιζέλος θα πει τον Ρώσο ομόλογό του: “Σου κάνω κυρώσεις”. Ούτε σε τσόντες δεν θα ακουστεί τόσες πολλές φορές το “τι σου κάνω, Ρώσε μου!” Από τις απανωτές κυρώσεις της Ελλάδας οι Ρώσοι θα βγάλουν καινούρια έκδοση της κούκλας Μπαμπούσκα με είδωλο το Βενιζέλο. Δεν συζητάμε ότι μετά την προτροπή των ΗΠΑ προς τον Σαμαρά να κάνει τις κυρώσεις προς την Ρωσία, η Ελλάδα δεν είναι πια Ψωροκώσταινα αλλά Ψ⓪λ⓪κώσταινα. Ο Πούτιν έχει εξαφανιστεί από την τρομάρα που πήρε μετά τις απειλές της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ. Ξέρεις τι είναι να σου κάνει η χρεοκοπημένη Ελλάδα κυρώσεις!
 Ρώσοι ετοιμαστείτε να πεθάνετε από το εμπάργκο των Σαμαροβενιζέλων. Δεν θα σας ξαναστείλουμε ψάρια, εσπεριδοειδή, ελαιόλαδο κλπ. Όσο για τον τουρισμό, τις ήδη κλεισμένες 3,000,000 κρατήσεις μαζί με το φυσικό αέριο να τις βάλετε εκεί που ξέρετε. Θα σας αφανίσουμε! 
Την σκαπουλάρατε κάποτε με την αντίσταση στο Στάλινγκραντ και νομίζετε ότι θα κάνετε μαγκιές στην ΕΕ με πρόεδρο τον...
Σαμαρά και αντιπρόεδρο τον Βενιζέλο.
Θα κατασχέσουμε τις θαλαμηγούς των Ρώσων μεγιστάνων που αλωνίζουν σε Αιγαίο και Ιόνιο και θα τις κάνουμε ψαροκάικα. Θα επιτάξουμε τον Σκορπιό και θα τον κάνουμε με ευρωπαϊκά κονδύλια θέρετρο γέρων ευρωπαίων συνταξιούχων. Και να πείτε στα αεροπλάνα σας να μην πετάνε πάνω από την Ελλάδα αλλά να πηγαίνουν από άλλο δρόμο για να μην τα εξαφανίσουμε κι αυτά γιατί θα βάλουμε τις επόμενες μέρες τον Πάγκαλο με τον Βενιζέλο στα τέσσερα να στοχεύουν το εθνικό FIR. Αν δεν επιστρέψετε την Κριμαία πάραυτα με κούριερ στην ΕΕ, θα αμολήσουμε τα Ποτάμια και θα σας καταστήσουμε νέους βαρκάρηδες στον Βόλγα.
Δεν καταλάβατε ότι ο Πούτιν το παίζει Τσάρος, ενώ εμείς διαθέτουμε τον Π⓪ύ-Τσαρο Σαμαρά. Έκανε ο Πούτιν ζίου ζίτσου και καράτε; Σιγά τον πολυέλαιο. Ο δικός μας έκανε πίτσες με το μέτρο τις οποίες προσφέρει μεγαλόψυχα σε κάθε φορολογούμενο επί καθημερινής βάσεως.
Βάλτε μυαλό γιατί αν αρχίσουν πραγματικά οι κυρώσεις ο ρώσικος χειμώνας θα μοιάζει καλοκαιράκι μπροστά σε αυτά που σας περιμένουν. Μην ξεχνάτε ότι με τα καινούρια μας υποβρύχια που πάνε μονόπατα μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και στην Κόκκινη Πλατεία στην οποία θα φυτέψουμε Ελιές προς τιμήν του μεγάλου πολέμαρχου της ΕΕ, Ευάγγελου Βενιζέλου. Η μισή Κόκκινη Πλατεία θα είναι μόνο το άγαλμα του Μπαμπουσκοβενιζέλου. Θα το βλέπετε από τους ρωσικούς διαστημικούς σταθμούς με γυμνό μάτι και θα κλάνετε διαστημικές μέντες.
Μέχρι να αποφασίσουμε να κατασχέσουμε και τους ρώσικους διαστημικούς σταθμούς να τελειώνουμε με σας μια και δεν βάζετε μυαλό να ακολουθήσετε τον δρόμο που οδηγεί στο Βερολίνο. Δεύτερη φορά μέσα σε 70 χρόνια δεν λέτε το ΝΑΙ. Τώρα θα το πείτε διότι στο τιμόνι του καραβιού για το Βερολίνο είναι ο Σαμαράς. Γκούλαγκ θα φτιάξουμε όλη την Ρωσία με ευρωπαϊκά κονδύλια από το ΕΣΠΑ. Είχατε εσείς ΕΣΣΔ, εμείς έχουμε ΕΣΠΑ και αυτό δεν διασπάτε ποτέ, αντιθέτως όσο περνάει ο καιρός για τον ολοκληρωτισμό της ΕΕ γίνεται και πιο ισχυρό.
Τα αντιπυραυλικά σας συστήματα μπροστά στο ΕΣΠΑ μοιάζουν με ομπρελίνα κυριών γιατί δεν μπορούν να αντισταθούν στις ορδές των καμικάζι που για 5 μήνες ανασφάλιστης εργασίας για 300 ευρώ δίνουν και την ζωή τους.
Αν νομίζετε πως θα σας λυπηθούμε λόγω ορθοδοξίας, κάνετε λάθος, διότι γιαλαντζί ορθόδοξοι είσαστε αφού οι παπάδες σας φοράνε άσπρα συνολάκια με καλιμάφια που θυμίζουν τη lady Gaga πριν την αποτρίχωση.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι είσαστε κρυφοκομουνιστές. Γι' αυτό αν δεν συνετιστείτε σας στέλνουμε τον κομουνιστοφάγο Άδωνι να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε ο σοσιαλδημοκράτης Βενιζέλος. Ο φον Άδωνις έχει και τον τρόπο και τα μέσα. Με μία εκπομπή τηλεβιβλιοπωλήσεων στο Russian Today θα φτιάξει τόσους Ρώσους οπαδούς της ΕΕ που δεν θα το πιστεύετε. Νομίζετε ότι σάς κάνουμε πλάκα; Κοιτάξτε τι κατάφερε μέσα σε έξι μήνες στους Έλληνες που ήταν και μάγκες και δεν τσιμπούσαν σε τέτοια.
Από Ξανθό Γένος θα σας κάνουμε Ταμτάκους, να πουλάτε καρέκλες, καρπούζια και χαλιά προσφέροντας με κάθε αγορά φυσικό αέριο και χαβιάρι. Νομίζετε ότι με τα λεφτά από τις επιδοτήσεις που μάς έτρωγαν οι δίμετρες Ρωσίδες την δεκαετία του '90 στα ελληνικά χωριά πλουτίσατε, και ήρθατε τώρα να πάρετε το αίμα σας πίσω. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα γιατί θα βάλουμε σε κѠλ⓪μπαρα να κάνουν στριπτίζ ακόμα και ρώσικες αρκούδες.
Πούτιν, πουτ δε Κριμαία ντάουν γιατί σε στριμώξαμε. Μην νομίζεις ότι θα καθυστερήσουμε πάλι την Εαρινή Επίθεση όπως τότε με τον Χίτλερ που κάποιοι Κρητικοί δεν έλεγαν να προσκυνήσουν τον Φύρερ και τον καθυστέρησαν στέλνοντας τα στρατεύματα του μέσα στον ρώσικο χειμώνα. Αντίθετα σήμερα που η Ελλάδα είναι κανονικό γερμανικό προτεκτοράτο πολεμάει σύσσωμη δημοκρατικά με 300 κόμματα στο πλευρό των Γερμανών ακόμα και εναντίον όσων ως Έλληνες δεν λένε να βάλουν ευρωπαϊκό μυαλό.-
Υ.Γ. Στην φωτο το μήνυμα του ραδιοφωνικού σταθμού της Μόσχας μετά την νίκη των Ρώσων ενάντια στην Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: