ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Οι βουλευτές διασώζουν τους υπαλλήλους που έχουν αποσπάσει στα γραφεία τους – Ψήφισαν τροπολογία για να τους αξιολογούν οι ίδιοι!

Βουλευτική τροπολογία με την οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι αποσπασμένοι στα βουλευτικά γραφεία και τα γραφεία των κομμάτων θα αξιολογούνται από τα πρόσωπα στα οποία είναι αποσπασμένοι, ψήφισε η κυβέρνηση στον Κώδικα Μετανάστευσης.
Οι βουλευτές επικαλούνται ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι, επειδή είναι αποσπασμένοι, δεν μπορούν να αξιολογηθούν στις υπηρεσίες που έχουν διοριστεί, και γι’ αυτό πρότειναν να αξιολογούνται από τους… ίδιους τους βουλευτές.
Συγκεκριμένα ορίζεται ότι «η αξιολόγηση γίνεται από τα πρόσωπα και τους φορείς στους οποίους τα πρόσωπα αυτά έχουν διατεθεί ή από εκπροσώπους τους».
Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Στύλιος, Θανάσης Μπούρας, Δημήτρης Τσουμάνης, Γιώργος Βλάχος, Δημήτρης Χριστογιάννης, Κατερίνα Παπακώστα, Αλέξανδρρος Κοντός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, και του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, Παναγιώτης Ρήγας, Δημήτρης Σαλτούρος, Χρήστος Γκόκας.

aftodioikisi

Δεν υπάρχουν σχόλια: