ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ


troika,,16229527_303,00Σε ένα νομοσχέδιο, αλλά με πολλά άρθρα θα περιληφθούν όλα τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την τρόικα. Αυτό δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. Όπως υποστήριξε, το φθινόπωρο θα παρθεί η απόφαση για το αν η εισφορά αλληλεγγύης θα παραμείνει από το 2015 και μετά και η παράτασή της θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις για το δημοσιονομικό κενό του επόμενου έτους.
Επίσης, δήλωσε πως οι συζητήσεις για τη μείωση του χρέους θα ξεκινήσουν το Μάιο, μετά από την επικύρωση του πλεονάσματος από την Eurostat, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από την αξιολόγηση της τρόικας τον Ιούνιο.
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: