ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.14

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣ 4000 ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ: ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΕΘΤΗΚΑΤΕ??... ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ...

Μία ακόμα επίθεση σε βάρος υπαλλήλων εφοριών καταγράφηκε και χθες, καθώς ομάδα περίπου 70 πολιτών, με φωνές και συνθήματα κατά των φόρων ...
του Μνημονίου, κινήθηκε απειλητικά  κατά εφοριακών στην ΙΖ΄ ΔΟΥ Αθηνών, στο Βύρωνα.

Μετά την είσοδο της στη ΔΟΥ, η ομάδα των πολιτών επιδόθηκε σε προπηλακισμούς, ύβρεις και απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητος σε βάρος υπαλλήλων και του διευθυντή, εκτοξεύοντας και ποτήρια με καφέδες, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματισμοί.

Παρά την παρουσία αστυνομικής δύναμης, καμία σύλληψη δεν έγινε.

Η ομοσπονδία των εφοριακών εξέδωσε ανακοίνωση για τη νέα επίθεση. Όπως αναφέρει η ΠΟΕ-ΔΟΥ, τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις ΔΟΥ συνεχίζονται, ενώ οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου.

«Πιστεύουμε ότι η επίθεση στους εφοριακούς, αποπροσανατολίζει από αυτούς που έχουν την ευθύνη, και απαλλάσσει τους πραγματικά υπεύθυνους» τονίζει η Ομοσπονδία και καλεί την πολιτική ηγεσία να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση, στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία, με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες «να συντονίσουμε τον αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα, τα χαράτσια και τις κατασχέσεις, αντί να στρέφεται η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης».

Την τελευταία διετία, πάντως, έχουν αυξηθεί τα κρούσματα οργανωμένων ή μεμονωμένων επιθέσεων, ακόμα και με τη χρήση όπλων σε βάρος υπαλλήλων των ΔΟΥ ή ελεγκτών, που διενεργούν ελέγχους στην αγορά.
Πηγή : protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: