ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.14

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βύρων Πολύδωρας


ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Βύρων Πολύδωρας)

Υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό θα είναι ο Βύρων Πολύδωρας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Ο κ. Πολύδωρας είχε συνάντηση σήμερα με τους εκπροσώπους της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των συνταξιούχων και τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των συντάξεων.
Ο κ. Πολύδωρας δεσμεύθηκε για την προώθηση και υποστήριξη των θεμάτων των συνταξιούχων τόσο στο Ελληνικό όσο και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τέλος όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές, σύντομα θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις για περαιτέρω ανταλλαγή απόψεων και εύρεση κοινών τρόπων δράσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: