ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

Tο Ρωσικό Κοινοβούλιο επικύρωσε ομόφωνα την ενσωμάτωση της Κριμαίας


Η Άνω Βουλή του Ρωσικού Κοινοβουλίου επικύρωσε την διεθνή συνθήκη με την Κριμαία βάσει της οποίας η πρώην Ουκρανική περιοχή ενσωματώνεται στη Ρωσία .Οι 155 παρόντες γερουσιαστές ψήφισαν ομόφωνα την ιστορική αυτή απόφαση.

Ψήφισαν επίσης τροπολογία του Συντάγματος της Ρωσίας με το οποίο η Κριμαία και η Σεβαστούπολη αποτελούν πλέον διοικητικά τμήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Η αναμενόμενη απόφαση ακολούθησε την χθεσινή έγκριση των δύο νομοθετημάτων από την Κάτω Βουλή ,όπου μειοψήφησε ένας βουλευτής.

Την συμφωνία και την τροπολογία υπέβαλε ο Πρόεδρος Πούτιν την περασμένη Τρίτη σε νομική επιτροπή,μετά το Δημοψήφισμα της Κριμαίας,με το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Κριμαίας αποφάσισε την ένωσή της με τη Ρωσία.

Οι Ρώσοι γερουσιαστές ζήτησαν από τις ΗΠΑ να προσθέσει και αυτούς στη λίστα των κυρώσεων που έχει ήδη επιβάλλει σε Ρώσους,χαρακτηρίζοντας την κίνηση των Αμερικανών και των Ευρωπαίων ως- μια άνευ προηγουμένου κίνηση πολιτικού εκβιασμού

Είμαστε έτοιμοι ,όλο το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και όλοι οι γερουσιαστές να μπούμε σε αυτή τη λίστα-δήλωσε η Valentina Matvienko,η οποία ήδη έχει μπει στη λίστα των ΗΠΑ,ακολουθώντας το παράδειγμα των συναδέλφων τους της Κάτω Βουλής.

Η δήλωση αυτή αναφέρει επίσης πως έχουν μείνει κατάπληκτοι από το γεγονός πως η Ουάσινγκτον και οι Βρυξέλλες αποδέχονται ως νόμιμο το πραξικόπημα στην Ουκρανία την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζουν παράνομο το Δημοψήφισμα της Κριμαίας !

-Τώρα δεν είναι η ώρα επιβολής κυρώσεων αλλά επείγουσας παροχής βοήθειας στους κατοίκους της Ουκρανίας,ώστε η χώρα να πάψει να βυθίζεται σε πολιτικό και οικονομικό χάος και να διατηρηθεί ως ένα πολιτισμένο ευρωπαϊκό κράτος,δήλωσαν οι γερουσιαστές.

Στην δήλωσή τους εξάλλου εκφράζεται η ελπίδα να επικρατήσει η κοινή λογική και να εξευρεθεί μια πολιτική λύση βασισμένη στις προτάσεις της Ρωσίας σε συνεργασία με τον ουκρανικό λαό.

Απόδοση: gorga.gr
Πηγή rt.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: