ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

Εφιάλτης S&P για τις τράπεζες: Θα χρειαστούν όλα τα λεφτά του ΤΧΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ "ΜΕΤΡΑ" ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΧΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ


Εφιάλτης S&P για τις τράπεζες: Θα χρειαστούν όλα τα λεφτά του ΤΧΣ
 Με βόμβα μεγατόνων για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα ισοδυναμεί η έκθεση της S&P για την ελληνική οικονομία, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια του ΤΧΣ για το χρέος καθώς οι τράπεζες θα χρειαστούν τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα 11,5 δισ. που διαθέτει.
Η διαπίστωση αυτή της S&P έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των κεφαλαιακών αναγκών που προέκυψαν από τα stress tests και οι οποίες είναι 6,8 δισ. Το κεφαλαιακό κενό όμως των τραπεζών προσδιορίστηκε μονομερώς από την κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενη τη σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ για τη μεθοδολογία των ασκήσεων –όχι για το αποτέλεσμα-, ενώ το ΔΝΤ διαφωνούσε.
Η έκθεση της S&P τη στιγμή μάλιστα που έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης και οι τράπεζες δοκιμάζουν τα «νερά» των αγορών, δυναμιτίζει το εν γένει θετικό κλίμα.
Οι διεθνείς επενδυτές γνωρίζουν βέβαια καλά ότι το κεφαλαιακό κενό των ελληνικών τραπεζών είναι μεγαλύτερο απ αυτό που εντόπισε η BlackRock αλλά φαίνονταν έτοιμοι να αποδεχθούν τα business plans και τα capital action plans σύμφωνα με τα οποία μεγάλο μέρος των αναγκών θα καλυφθεί σταδιακά από τη βελτίωση της οργανικής κερδοφορίας, την πώληση θυγατρικών και τα κέρδη από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων.
Οι αναλυτές της S&P δεν φαίνεται όμως να πείθονται, ούτε από την έκθεση της BlackRock, ούτε από τα business plans και εκτιμούν ότι θα υπάρξει και Τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών.
 

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: